Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Podpięcie ori radia - Symphony I - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Wieć mam pewien problem z podpięciem radia symphony do my Audi. Co do problemu to radio się uruchamia normalnie lecz po wyjęciu kluczyka za stecyjki trzeba wpisywać za każdym razem kod radia - nie zapamiętuje ustawiań;/ Poprzednio w samochodzie było nie ori radio i poprzedni własciciel nie kupował żadnych adapterów tylko uzył młotka i siekiery żeby podłączyc radio. Druga sprawa jest taka, że nie startuje mi na symphony wzmacniacz;/ Po podpieciu JVC normalnie wzmak sie zalacza, nastepnie jak podpene symphony to tez sie wlacza, ale tylko do wyjecia kluczykow ze stacyjki no i glosniki z tylu nie dzialaja;/, a przednie charszcza jak by gdzies zwarcie bylo. Mini iso kupowalem pod wzmak 4 kanalowya przynajmniej tak mi powiedzial ze bedzie na tym smigac. Jak podpene mini iso od tylnej polki te graja czysto wiec problem lezy gdzies indziej;/ Ktos ma pomysly co jest nie tak? Ponizej zamiesczam zdjecia. A i jescze jedno da rade podlaczyc to radio pod fisa? I kolejne pytanie co to za czerwona kostka z tym jednym przewodzikiem?

e33dd2d0d9151bacgen.jpg

4ba2529b71ea7b1egen.jpg

1177b3ec7213b96fgen.jpg

f5df4e6aa9f77e2bgen.jpg

d073e52782279da4gen.jpg

3ef7ac6a719141eegen.jpg

Opublikowano

Witam kolegę ,czy to radia w ogóle mieści się w tym modelu jeżeli tak to poproszę o foto jak yo zrobiłeś.Pozdrawiam

Opublikowano

Witam kolegę ,czy to radia w ogóle mieści się w tym modelu jeżeli tak to poproszę o foto jak yo zrobiłeś.Pozdrawiam

zmieniasz konsole na 2din i Ci się mieści :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Od a6 jak się okazalo sie nie miesci, ale wcześniej kupiłem sobie panel od symphony I z A4 na allegro za 10zl i sobie go przelozylem. Problem z radiem zostal rozwiązany kolega Nosb sie nim zajal :)

Konsola 2 din i sie miesci:)