Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Moja Audi A4 1.6 - PAKIET SKÓRA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W mojej Audi zainwestowałem początkowo w "poskórzenie" wszystkiego, więc chcąc się nieskromnie pochwalić pokazuję fotki :>

Kiera:

dsc08405

dsc08396

dsc08393

Dźwignia hamulca ręcznego:

dsc08398

dsc08399

Drążek zmiany biegów:

dsc08400

dsc08401

dsc08402

I jeszcze na sam początek standardowo aluminiowe ramki na zagary:

dsc08394

i ogólny pogląd na sytuację po wymianie radia:

dsc08403

Teraz na następny ogień (plany) pójdą boczki, bo są ewidentnie do wymiany, lampy poliftowe, sensowne nagłośnienie, podświetlenie na nogi i co jeszcze przyjdzie do głowy w międzyczasie.

Nie zwracajcie uwagi na drobny brud na podłodze - w końcu zima :naughty:

Foty całości:

dsc08408

dsc08406

Opublikowano

przydał by się foty całego auta na początek a potem to co wyrezałeś :good:

Opublikowano
:)
Opublikowano
  • Autor

Strzelę fotki, jak tylko śnieg stopnieje, bo teraz nie ma co oglądać. :) Z zewnątrz i tak nie ma modów, tylko fele emeryckie.

Chętnie zmienił bym alu na fabryczne, bo te (RONDEL) mi się średnio podobają... Za pełne :tongue4:

dsc08407

Opublikowano

Ale rafaello bys dal :kox: I czekamy na foty z zewnatrz :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Już są, uploadowałem :D I foty felg w poprzednim poście, jak by ktoś chciał się zamienić :evil:

No i ktoś by skomentował w końcu moje obszycia, bo jestem z nich dumny :naughty:

Opublikowano

piękne są... -lepiej? :>

Opublikowano

kolega z kuj-pom, zapraszamy na spoty i do zapoznaniem sie z watkiem: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=20452.18060

a co do wymiany boczkow, daj znac co potrzebujesz bo mam w garazu chyba z 2 komplety, i troche mi przeszkadzaja, mozemy sie dogadac, fajny kolor :kox:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 16:18_________________________________________________felgi taz mam na sprzedaz ori 16 moge zrobic dobry rabat

Opublikowano

Już są, uploadowałem :D I foty felg w poprzednim poście, jak by ktoś chciał się zamienić :evil:

No i ktoś by skomentował w końcu moje obszycia, bo jestem z nich dumny :naughty:

Niesamowita kompozycja czarnej skóry i krwistoczerwonej nici sprawia, że Twoja A-czwórka jawi się niczym Czerwona Diablica siejąca postrach i zamęt wśród "pospolitych" aut sunących leniwie ulicami. Piękno Twgo dzieła zapada głęboko w sercach tych szczęśliwców, którzy mieli zaszczyt podziwać to połączenie cudu inżynierii w postaci Audiczki i precyzji rękodzieła - zaiste, sam czułem, jak serce przyspiesza, oglądając te zdjęcia. :naughty:

Może byc? :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Kimi, może być - po Twoim opisie, to już chyba sam nie wysiądę z mojej Audi :>

Ale na serio - ładne wykonanie, nie? Jeszcze nie widziałem tak ładnie zrobionej skóry, jak moja :kox:

Opublikowano

Kimi, może być - po Twoim opisie, to już chyba sam nie wysiądę z mojej Audi :>

Ale na serio - ładne wykonanie, nie? Jeszcze nie widziałem tak ładnie zrobionej skóry, jak moja :kox:

Serio. :)

Bardzo ładnie, najbardziej podoba mi się fakt, że nić dobrana jest do koloru nadwozia, bo czerń z czerwienią się super komponuje. :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Najbardziej chodziło mi o to, żeby pasowało do koloru podświetlenia, jakie nasze A4 mają :)

A faktem jest, że ta czerwona nić też mocno ożywia całe "oskórzenie", bo normalną czarną wyglądało by prawie jak fabryczne (no, może za wyjątkiem wstawek z skóry perforowanej). I ten fajny ścieg na dźwigni ręcznego :wink4:

Opublikowano

Najbardziej chodziło mi o to, żeby pasowało do koloru podświetlenia, jakie nasze A4 mają :)

A faktem jest, że ta czerwona nić też mocno ożywia całe "oskórzenie", bo normalną czarną wyglądało by prawie jak fabryczne (no, może za wyjątkiem wstawek z skóry perforowanej). I ten fajny ścieg na dźwigni ręcznego :wink4:

Nie no, jest gitez, naprawdę.

U mnie już by takiego efektu nie było, bo zielona nić zginęłaby w czerni, że nie wspomnę o podświetleniu - byłaby kupa :confused4:

Opublikowano

za***iście obszyte na czerwono :kox:

tez chce ;d

Opublikowano
  • Autor

hehe, a kto by tak nie chciał :>

Opublikowano

a tak wogole to sam to obszywales?

Opublikowano
  • Autor

Obszycie skrzyni robiłem sam (zakładałem, kupiłem już zszyte), a kierownicę i ręczny dałem obszyć. Polecam, zrobione perfekcyjnie :>

Bardzo ładnie kiera wykończona od spodu (czego nie widać na foto), u innych widziałem gorzej wykończone, a tam gdzie oddałem moją robią naprawdę dobrze :> Nie jest skóra ucięta i już, tylko ładnie zakończona. I dokładnie dopasowana do wyprofilowania pod palce, to samo na ręcznym - widać na foto.

Opublikowano

to się mi naprawdę podoba :)

Opublikowano

napisz gdzie dawales do obszycia ijaki koszt?