Qvava Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witam, Mam zamiar zmienić radyjko w mojej audi a4 1997 r. Czy takie SYMPHONHY http://www.allegro.pl/item258413860_audi_a4_1996_2001_symphonhy.html będzie pasowało? Całkowicie zdaje się na waszą opinię. Dzięki W temacie było B4, poprawiłem na B5 [spedyt] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Jakie radio masz w swoim aucie obecnie ?? To Symphony ogólnie będzie pasowało ale jeśli masz radio 1-din (a na pewno masz takie) to musisz wymienić "parę" rzeczy... (identycznie jak przy montażu navi do B5 zamiast 1-dinowego radia - a o tym to już było sporo więc poszukaj...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Sam miałem takie radio ale go sprzedałem,bo koszty założenia są stosunkowo duże.Musisz zmienić konsolę środkową na 2-din i zmienić (obniżyć) panel klimatronika.Koszt takiej zmiany to minimum 300-350zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiek Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Sam miałem takie radio ale go sprzedałem,bo koszty założenia są stosunkowo duże.Musisz zmienić konsolę środkową na 2-din i zmienić (obniżyć) panel klimatronika.Koszt takiej zmiany to minimum 300-350zł. 300zł?? gdyby tyle kosztowało to by połowoa osób się nie zastanawiała:P sam kupiłem myśle że okazyjnie za 650zł bo takie konsole chodzą w granicach 1000zł,ostatnio była właśnie z radiem symfony za "jedyne" 1500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qvava Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Dzięki serdeczne :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 więc temat zamykam jak coś to walić do zielonych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi