symek88 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam. Mam problem Z ramionami wycieraczek. Kupilem nowe piora valeo do moich ramion aero i co sie okazalo nie mają one pewnej czesci/ klipsa w co sie wpina piora. Poprzedni wlascicel przykrecil prowizorycznie piora na śróbki. A to fotka. Tego elementu wlasnie nie ma go u mnie.... Ma ktos na sprzedaz taka czesc lub czy mozna ja jakos zastapic? Bo w aso powiedzieli ze trzeba cale ramie kupic...
mcm Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 trzeba kupić całe ramię to co masz jest uszkodzone
jozek726 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 trzeba kupić całe ramię to co masz jest uszkodzone dokładnie tylko wymiana całych ramion
Gość bialyeg Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Można ten klips dokupić, już nie pamiętam gdzie ale w ASO razem z tym spoilerkiem trzeba rozszerzyć te dwie blaszki, wepchnąć ją i będzie git ... i poźniej oczywiście je ścisnąć..
darus161 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ja też zmieniałem sam klips bo się połamał. Na allegro można nabyć za grosze. Kiedyś widziałem nówki za 45 zł bodajże. Ja kupiłem od kolegi z forum za 10 zł Napisz w odpowiednim dziale - może ktoś będzie miał klipsy.
symek88 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Można ten klips dokupić, już nie pamiętam gdzie ale w ASO razem z tym spoilerkiem trzeba rozszerzyć te dwie blaszki, wepchnąć ją i będzie git ... i poźniej oczywiście je ścisnąć.. Jakim spojlerkiem? napewno mowisz o ramionach aero? Wydaje mi sie ze chodzi ci o te strasze tam był spojlerek i do nich mozna bylo dokupic klips w aso Ja też zmieniałem sam klips bo się połamał. Na allegro można nabyć za grosze. Kiedyś widziałem nówki za 45 zł bodajże. Ja kupiłem od kolegi z forum za 10 zł Napisz w odpowiednim dziale - może ktoś będzie miał klipsy. Jakos nie moglem znalesc na allegro;/ moze zle szukam. Wystawie notke w dziale "kupie" moze ktos bedzie miał
mcm Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 musisz kupić to: 2 zł w ASO kumpel niedawno kupował lub klips z całym spojlerkiem 36 zł (od srony kierowcy)
symek88 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 musisz kupić to: 2 zł w ASO kumpel niedawno kupował lub klips z całym spojlerkiem 36 zł (od srony kierowcy) Jestes pewien ze to klips do mojego ramienia?? Bo Jak bylem w aso to ten sam obrazek w etce mi pokazywal gosciu i powiedzial ze moje ramie to 6A na obrazku i tylko cale ramie mozna kupiac a to co ty zaznaczyles to powiedziale ze jest to stary model ramienia i do niego mozna dokupic klips
mcm Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 jeśli masz ramie 6A to niestety musisz kupić całość
symek88 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 http://moto.allegro.pl/ramiona-wycieraczek-piora-audi-a4-cabrio-i1346634223.html Czy te ramiona od cabrio beda takie same do mojej A4? I te http://moto.allegro.pl/oryginalne-wycieraczki-ramiona-aero-audi-a6-c5-i1357504657.html
rafal_legnica Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Koledzy, w ASO w lubinie powiedzieli mi ze można kupic tylko ten haczyk do wycieraczek, natomiast ten podłużny plastki jest nie wymienny i musze kupic całe ramie. W ASO we Wroc ten sam element koszt 12 zł. Po wymianie wszystko gra jak nowe
Rekomendowane odpowiedzi