EndriuGiz Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mam taki problem gdy otworze samochód i wsiądę do niego zamknę drzwi to raz światła gasną a raz nie. Jaka może być przyczyna ?
Kimi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mam taki problem gdy otworze samochód i wsiądę do niego zamknę drzwi to raz światła gasną a raz nie. Jaka może być przyczyna ? Przełącznik w sterowaniu powinien być w srodkowym położeniu, jest?
EndriuGiz Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mam taki problem gdy otworze samochód i wsiądę do niego zamknę drzwi to raz światła gasną a raz nie. Jaka może być przyczyna ? Przełącznik w sterowaniu powinien być w srodkowym położeniu, jest? no wiadomo ze jest. raz gasną dobrze a raz nie, świecą i świecą
Kimi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mam taki problem gdy otworze samochód i wsiądę do niego zamknę drzwi to raz światła gasną a raz nie. Jaka może być przyczyna ? Przełącznik w sterowaniu powinien być w srodkowym położeniu, jest? no wiadomo ze jest. raz gasną dobrze a raz nie swieca i swieca Czujnik w drzwiach sprawdź w takim razie, bo wygląda na to, że nie "łączy" za każdym razem.
EndriuGiz Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 tylko w którym miejscu on jest bo chyba z 10 min szukałem i nie moglem znaleźć z tyłu widziałem ale z przodu niema
Gwerty Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 krancówka z przewiach przednich jest w zamku idzie do niej bodajże piec kabli, masz je wyprowadzone w słupku. wiec nie musisz boczka sciągac zeby sprawdzic , czy dobrze działa.
EndriuGiz Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 to jak mam to sprawdzić bo nie czaje ?
Gwerty Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 lampki sterowane sa masa. miernik w reke i musisz sprawdzic czo jest, czy nie szwantuje własnie mikrostyk w zamku
EndriuGiz Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 to musze sciagnac boczek i dostac sie do kostki i jakos zmierzyc
nobile Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Koledze nie chodzi chyba o to ze lampka nie gaśnie od razu po zamknięciu drzwi jak nie jest włączony zapłon, a gaśnie przy przekręconym zapłonie? (tak tylko dla pewności pytam ;] )
michu93 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 no właśnie, bo zanim się stacyjkę przekręci to lampka świeci i świeci a po przekręceniu stacyjki gaśnie odrazu
EndriuGiz Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 wlasnie o to chodzi ze ona u mnie swieci i swieci ostatnio pol dna swiecila i sie nie wylaczyla
nobile Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Aha, no to rzeczywiście masz problem.
EndriuGiz Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 i właśnie np wsiądę zapale samochód to zgasną, wyjadę z garażu wyjdę zamknąć drzwi to juz potem jak wsiądę i jadę to nie gasną
Rekomendowane odpowiedzi