Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Pomóżcie mi wybrać kolor skóry ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem, w razie czego proszę o przesunięcie.

Mam srebrne A4 B5 i chcę do niego uszyć skórzaną tapicerkę w JAVA Car Design. Problem w tym, że nie wiem jaki kolor będzie pasował do mojego auta.

Wejdźcie na tą stronę: http://www.javacardesign.com/indexpl2.php -> na górze "Oferta" -> z boku "Kolory skóry" i napiszcie numery tych, które będą pasować do srebrnego Audi. Sam skłaniam się do numeru "011" - co o tym myślicie? :>

Pozdrawiam.

Opublikowano

BLACK 001

NAVY 072

Opublikowano

011 ładny kolorek tylko nijak ma się do srebrnego nadwozia.

Proponuje coś takiego. 06aa0ae2cd38b3ebm.png7a09146059f7a122m.png

Propozycja z galerii tej firmy JAVA

Opublikowano

Jak dla mnie to tylko i wyłacznie czarna skóra

Opublikowano

Czarna :))))

Ew. kremowa ale nie do srebrnego :)

Hmm jeśli obszywasz wszystko kanapę, fotele, boczki itd. to krzyknij mi na PW ile Ci Sławek powiedział.

I biorąc pod uwagę, że jesteś z Konina masz blisko do Łodzi to zastanów się nad http://www.tapcar.pl/ . Nie chce nikomu robić reklamy. Okres oczekiwania długi, ceny wysokie, ale jakość wykonania niesamowita :) I bynajmniej nie mam nic przeciwko Javie, bo ich projekty też są za***iste, ale chyba będziesz miał odrobinę bliżej, a cenowo to niestety musisz się sam zorientować.

Opublikowano
  • Autor

OK, dzięki wszystkim za rady ;) Chyba się zdecyduję na czarną, ale podobne zapytanie wysłałem do JAVY, żeby doradzili mi co ludzie biorą do srebrnych autek i jaki kolor pasuje. Napisali mi, że przy srebrnym nadwoziu ładnie wygląda wanilia (bananowa skóra) i pomarańcz :)

gugas: Za przednie fotele, kanapę i boczki chcą 4400zł. Dzięki za link, zorientuję się. Tylko, że w JAVIE jedno co bardzo działa na ich korzyść to czas realizacji - 8h.

Opublikowano

Na pewno polecil bym ciemny kolor - czarny to klasyk; jesli chodzi o te probki to nie bardzo mozna z nich cos wybrac - zwroccie uwage na ostatni kolor - czarny - malo podobny do czarnego. Mysle ze trzeba by pojechac i obejrzec na wiekszym kawalku skory dlatego ze to jest jak z wyborem farb na sciane - wybierasz z probnika 2 x 2 cm a potem na scianie wyglada to calkowicie innaczej. Zupelnie inne nasycenie koloru. Pamietaj ze jak robisz calosc to mozesz sobie poszalec i spelnic marzenia!! a zastanawiales sie nad pomieszaniem alantary ze skora - tez fajnie wyglada. :naughty:

Opublikowano

Hmmmm na ile wcześniej trzeba się wpisać w grafik ??

A teraz możesz trochę OT, ale ... masz klimatyzację w aucie ?? Bo nie wyobrażam sobie skóry w lecie bez klimy :D

Opublikowano

jak dla mnie czerwona - taka czerowna jak ikonka prezesa Huga :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

Nie chcę łączyć skóry z alkantarą. Nie dowiadywałem się też co do kosztów takiego zabiegu (pewnie drożej :P). Klimatyzacja oczywiście jest :) A co do czerwonego koloru skóry - może i by ładnie wyglądało, ale nie pasuje do mojej wizji auta ^^ Wczoraj też znajomy podsunął mi pomysł kupna używanej tapicerki skórzanej. Z jednej strony chciałoby się świerzą, pachnącą skórkę, ale z drugiej tamto rozwiązanie jest dużo tańsze. Zobaczymy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tony juz na cos sie zdecydowales ? jakies kroki poczynione ?

wiesz juz cos konkretnie co zrobisz ?

patrzac na projekty javy to chyba bym robil u nich jesli masz sianko ( w dodatku renoma firmy )

a jakie masz fotele

1. zwykle grzane lub nie ?

2. s-line grzane lub nie ?

3. recaro ?

bo za 4400zl to wydaje mi sie ze kupisz komplet tapicerki od rs4 jak dobrze poszukasz w dobrym stanie a to odrazu bedzie inny komfort na fotelach ktore byly w np rs6 rs4 i s3

sam tez sie zastanwialem nad obszywaniem ale trafil sie komplet s-line w czarnej skorze to wzialem i jestem zadowolony

napisz co robisz

jesli mialbys robic w javie to bym bral pomaranczowa ;D lub czarna

ale ja na twoim miejscu z takim sianem szukalbym foteli oraz kanapy od rs4