Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Pasy bezpieczeństwa polift/przedlift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z pasami? ETKA jest mało pomocna. Szukam pary pasów do przodu, do polifta z 2001 roku. Na aukcjach znalazłem takie pasy: 8D0857705A i 8D0857706A lub 8D0857705 i 8D0857706A. Zakładam, ze jeśli ktoś sprzedaje w parze to pochodzą z jednego pojazdu. Ale ETKA twierdzi, ze mogą one pochodzić z zupełnie innych roczników. Podstawowe pytanie moje jest takie: Czy pasy z przedlifta pasują do polifta? Czym się mogą różnić poszczególne pasy od siebie?

Opublikowano

nie wiem dokładnie jak to jest z poliftami ale jak do siebie kupowałem pas na tył to znalazłem na alledrogo i kupowałem po nr co prawda rocznik na nich był inny (96 także też przedlift) ale nr się zgadzał :wink4:

• 2 lata później...
Opublikowano

Panowie mam szybkie pytanie: czy ten nabój co jest przy pasach przednich w przedlifcie ma tam jakąś funkcje i czy jak zmiemie na pasy po lifcie bez niego nie będzie to przeszkadzać?

Opublikowano

w pasach po lifcie też jest nabój tylko inaczej zamontowany i tak nie wystaje, bez naboju nie było by mozliwości zadziałania napinacza pirotechnicznego przecież.:decayed:

Opublikowano
w pasach po lifcie też jest nabój tylko inaczej zamontowany i tak nie wystaje, bez naboju nie było by mozliwości zadziałania napinacza pirotechnicznego przecież.:decayed:
Dzięki wielkie za podpowiedz. Wiec raczej powinno wszystko grać.Pozdrawiam
  • 2 lata później...
Opublikowano

Cześć,

Odświeżam temat - montował ktoś pasy bezpieczeństwa z polifta do przedlifta ('98)?

Będą pasowały P&P?

Moje przednie szelki nadają się do wymiany, będę wdzięczny za info.

Pzdr,

Arek

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć,

Odświeżam temat - montował ktoś pasy bezpieczeństwa z polifta do przedlifta ('98)?

Będą pasowały P&P?

Moje przednie szelki nadają się do wymiany, będę wdzięczny za info.

Pzdr,

Arek

Witam.Rowniez mam do wymiany pas od strony kierowcy.Rozwinał sie i nie chce sie zwinac.Czy z LIFT pasują do PRZEDLIFT ? Spr moze u siebie?Pozdrawiam