adrianus Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 zdecydowalem sie i umowilem z chlopakami z Mławy na montaz takiej instalacji: stag 300+ wtryski hana 2 reduktory AC R01 butla w koło przewod 8mm i to wszystko wycenione na 3200pln. Jak sadzicie, dobra opcja? ja jestem zielony, ale chyba slepo oddam sie w rece zakladu na gdanskiej. w olsztynie w seba gaz zaproponowano mi kompletna instalacje brc za 2800, ale zadnych szczegolow instalki nie znam, podobno max zestaw brc pod turbo i z ciekawosci zadzwonilem do predki w Ol. i proponuje staga 300+, wtryski hana i reduktor Gold (?) za 3500pln dajcie znac co i jak, jesli mozecie
juby_p Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jeżeli umawiałes sie z Panem Nowotczyńskim (chyba tak sie nazywa bo dokladnie nie pamietam) to spokojnie możesz im zaufać.
wojtek26 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie ma potrzeby zakładac 2 reduktory ta moc spokojnie obsłuzy 1. Zalóż MAGIC III ewentualnie Scorpiona ST, KME Silver.
Rekomendowane odpowiedzi