Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 awx] A4 BLUE + SCHWARZ PAKIET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I kolejne udane regeneracje :)

1e345d02fa5537e8m.jpg77bf56093981fb90m.jpgf9f4a883a26fcde1m.jpg

a włącznik świateł tez zregenerujesz?

Opublikowano
  • Autor

Najpierw muszę spróbować na swoim bo mam jeden w brzydkim stanie a wtedy będę mógł dać rzetelną odpowiedź.

:)

Opublikowano

no to jak coś to będę czekał na info - bo jak na razie to markerem odnawiam ;/ :sick3: a i powiedz mi dałbyś radę ESP coś mi fajnego zrobić mam na myśli n :sick3:p cos ala znak "zakaz sex'u" coś chcę z jajem zrob :sick3:ć ze zniszczonym włącznikiem;)

Opublikowano
  • Autor

Może i by się dało muszę pogadać z osobą która robi mi szablony czy się uda i za jakie $ bo ja się kwestią grafiki nie zajmuje :disgust:

Opublikowano

no to ja bym się pisał na takie cos oczywiście jeśli wyszło by o nice i nie różniło by się znacząco;) od schowka na karty i na kubek uszka;) ale w sumie kolor nawet mógłby być np w kolor biały...oby tylko nie przepuszczający podświetlenia tam gdzie nie trzeba ;)

wiesz takie jajo w aucie by się przydało albo zakaz palenia...czy symbol palenia gumy opona a spod niej wylatujący piasek (gdzieś takie cos w jakijś marce widzialem)[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 23:45_________________________________________________i jak???

Opublikowano
  • Autor

Musisz jeszcze poczekać kolega który robi szablony wraca we wtorek pogadam i dam znać :hi:

Opublikowano

ja tez bym ie pisal na to :) np.

ESP_off_FUN_on_by_berk007.jpg

Opublikowano
  • Autor

Karol porozmawiam na ten temat, pomysł :good: pozytywny jak najbardziej. Dam Ci znać co i jak w temacie.

Opublikowano

Aco ty Młodziencze jeszcze nie spisz? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Aco ty Młodziencze jeszcze nie spisz? :cool1:

Heh bo młodzieńcy o tej porze w sobotę nie śpią :naughty: hmmmm ale na forum też nie siedzą :disgust: heh w byciu młodym nie ma nic złego - przecież sam wiesz :cool1:

Opublikowano

dokłasnie :good:.

Opublikowano

:hi:

Dominik chyba wymontuje u siebie te plastiki i przyjadę z flaszką do Ciebie :naughty:

Wyszło Ci za***iście to malowanko :kox:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Dominik chyba wymontuje u siebie te plastiki i przyjadę z flaszką do Ciebie :naughty:

Wyszło Ci za***iście to malowanko :kox:

No to zrzucaj boczki, trzeba jeszcze tą farbę usunąć jakoś i malowanie. Powiem Ci że ciężko jest odróżnić że jest to malowane. Trwałość też swoją zachowa bo podkład również daje. Wpadaj tylko musisz dać czas żeby to wyschło ładnie :hi:

Opublikowano
  • Autor

Powiem Ci że auto mam narazie tak rozłożone, że w dłuższą trasę się nie wybieram. Osiedlowe uliczki w tym stanie wystarczą :) a w pierwszej kolejności czeka mnie ten sam mod co Ciebie :good: i powiem Ci że już się nie mogę doczekać ....

Opublikowano

heh widzę że idziemy podobnym tokiem modów :polew: ja dziś lece na spota, bo muszę do końca skrzynie obadać, ale wczoraj jak byłem w górach to już nic nie szarpało, mam nadzieje że się naprawiło :kox: wysłałeś może paczkę :gwizdanie:?

Opublikowano
  • Autor

Marek miałem Ci wysłać w piątek ale mam problemy z ręką i nie dałem rady tego dobrze zapakować - paczka leci do Ciebie jutro :good:

Opublikowano

ale mam problemy z ręką :good:

A mówiłem znajdź sobie wreszcie kobietę :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie chciałbyś jej zobaczyć zapewniam Cie, ale jak przyjedziesz do mnie i tak pozostaną ślady :kwasny: powiem Ci że cały tydzień w sumie siedzę w domu a w poniedziałek nawet buta nie mogłem zawiązać :confused4: