Chevelier Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jakiś czas temu padło mi wspomaganie , a dokładniej sprawa wygląda tak że miałem poważny wyciek , rozwaliło mi wąż od wspomagania , po usunięciu usterki zalałem układ i wspomaganie po przejechaniu może 100 kilometrów zniknęło , pojawia się tylko na wyższych obrotach , na biegu jałowym autem nie idzie skręcić .
ArthurA4 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 A wymieniałeś kolego tylko ten wąż ? czy coś jeszcze?
Chevelier Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 tylko ten wąż nic więcej nie ruszałem .
ArthurA4 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 No to kolego mogła ci się przytrzeć pompa wspomagania jak miałeś wyciek lub maglownica .
Chevelier Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 wiem że z płynu mi się zrobiło mleko
ArthurA4 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Powiedz mi jeszcze tylko czy wyje huczy . jak tak tzn że pompa się wykończyła
Chevelier Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 ani nie wyje ani nie huczy jest cichutko , zupełnie jak makiem zasiał wczoraj nawet spuściłem cały płyn i też nie wydaje z siebie żadnego dźwięku
ArthurA4 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 No to rzeczywiście ciekawe to. a odpowietrzałeś sobie cały układ po wymianie tego węża ?. A jak nie to zostaje jeszcze maglownica do sprawdzenia
Chevelier Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 odpowietrzałem cały układ , ale wątpie żeby maglownica padła , mam nadzieję że jak wyczyszczę układ to może się coś ruszy i wspomaganie wróci . Martwi mnie to mleko w układzie
ArthurA4 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No przeczyść bo jakiś syf musi to mleko robić .Może coś się ruszy
Rekomendowane odpowiedzi