Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem z kluczykiem! SCYZORYK!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi: mam problem z kluczykiem... :wallbash: A dokładnie mówiąc to jest scyzoryk. zostal on uszkodzony tak że wypadl z pilota... Dokładnie mówiac to jest mocowanie jego... No i teraz pytanie do was użytkownicy Audiczek... Gdzie mogłbym to naprawić na terenie Warszawy...

P1030290.jpg

Opublikowano

Naprawa nie ma raczej sensu bo zaraz znowu się rozleci. Ja bym kupił nową obudowę taką jak tutaj http://allegro.pl/kluczyk-scyzoryk-obudowa-audi-i1388065467.html przełożył środek z tego pilota co masz i dorobił nowy grot. Grot pewnie można dorobić w większości zakładów gdzie dorabiają klucze.

Opublikowano

a może spróbuj to zalutować

Opublikowano
  • Autor

Mhm... czy ja wiem, moze hubipl9 ma racje... bo naprawa i lutowanie tego uszkodzenia nie ma sensu poniewaz odleciala gorna czesc mala trzymajaca grot, tak wiec chyba kupię tą obudowę i dorobie grocik... Dzięki ślicznie za podanie domysłu.. Pozdrawiam!

Opublikowano

ale trzeba dorabiac nowy grot?? przeciez chyba on jest wyjmowany, wiec tylko przeloz sobie do nowej obudowy. przynajmniej u mnie tak jest, ale mam nieoryginalny wiec moze u ciebie jest inaczej

Opublikowano
  • Autor

Nie no wlasnie wyglada na wyjmowany bvo nie ma czesci wspolnych zadnych z samym pilotem. tak wiec dorabianie jescze odpadlo... Kamien z serca, ze to nie takie straszne jak myslalem xD hah...