Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Włącznik świateł od b7 do b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam moze mi ktos pomoc mianowicie mam problem kupilem wlacznik od b7 a mam b6 i teraz jak go wloze to swieca mi caly czas swiatla mijania reszta jest ok halogeny wsio jest drogowe tez tylko nie moge wylaczyc swiatel mam modul standard ani low ani high pilne prosze o nieusuwanie watku

Opublikowano

..http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157734.0 rozwiń zwijak i masz tam dokładnie opisane poszczególne włączniki świateł B6 B7

pozamieniaj kabelki i naprzód :wink4:

Opublikowano
  • Autor

wlasnie nie moge tego ogarnac mam w kostce takie kable 1,2 4, 8,9 10 15,16,17

Opublikowano

z tego co podales wychodzi ze masz modul LOW ,fajnie by bylo jeszcze gdybys podal numer tego wlacznika z b7 ktory kupiles

wydaje mi sie ze musisz przelozyc pin 4 na 13 i 16 na 14

Opublikowano

no to sproboj przelozyc te piny w kostce ktore napisalem i daj znac czy dziala

Opublikowano
  • Autor

wyjalem calkowicie 4 i bez zmian [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:26_________________________________________________a i 4 pin jest gruby a reszta cienka wiec nie wejdzie w 13

Opublikowano

no to nie wiem musisz cos wykombinowac bo wedlug rozpiski pinow wychodzi tak jak ci napisalem

Opublikowano
  • Autor

jutro bede robil bo teraz jest mi auto potrzebne a jesli nie da rady przelacznik pojdzie pod mlotek

Opublikowano

dokup sobie piny takie jak maja być i przelutuj kabelki a jak nie to kostkę z b7

Opublikowano

Jeśli wymieniasz przełącznik na B7 tylko z powodu wytarcia to wystarczy przełożyć elementy plastikowe z nowego przełącznika do swojego starego. Ja tak u siebie zrobiłem i mam teraz przełącznik z zieloną ikonką włączonych świateł mijania tak jak jest w B7. :good:

Opublikowano

Ja u siebie złożyłem z dwóch jeden: do swojego "starego" przełożyłem płytkę drukowaną oraz "górny" plastik i poszło.

Wcześniej kombinowałem z pin'ami, przekładaniem tej tulei z wypustkami i nic nie dało.

Wreszcie zaryzykowałem powyższe rozwiązanie i zaczęło dziabać :-D

Opublikowano
  • Autor

chyba wlasnie przeloze caly srodek tylko ten moj stary przelacznik ma mankament taki ze swieca sie halogeny i nie wiem jak przeloze swoj srodek do nowego czy to cos da ;/

Opublikowano

chyba wlasnie przeloze caly srodek tylko ten moj stary przelacznik ma mankament taki ze swieca sie halogeny i nie wiem jak przeloze swoj srodek do nowego czy to cos da ;/

Hmmm... Tzn. że stary jest popsuty, tak?

Opublikowano

taki ze swieca sie halogeny

cały czas?

Opublikowano
  • Autor

tak stary jest popsuty a halogeny caly czas sie pala po przekreceniu kluczyka wszystko jest tylko ze halogeny swieca jak mocniej dodusze wlacznik to pokretlo, gasna mysle ze to jest nie do zrezania ;/

Opublikowano

tak stary jest popsuty a halogeny caly czas sie pala po przekreceniu kluczyka wszystko jest tylko ze halogeny swieca jak mocniej dodusze wlacznik to pokretlo, gasna mysle ze to jest nie do zrezania ;/

no raczej nie ma co kombinować