Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Instalacja Tempomatu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam założyłem sobie tempomat zgodnie z instrukcjami znalezionymi w internecie lecz nie mogę go aktywować

Nadmienie iż czytałem ten wątek na forum http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23501.870

robie wszystko zgodnie z instrukcjami i nic (różnią się coś komendy w dieslu a benzynie?)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

dołączam sie do pytania...

Opublikowano

Witam założyłem sobie tempomat zgodnie z instrukcjami znalezionymi w internecie lecz nie mogę go aktywować

Nadmienie iż czytałem ten wątek na forum http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23501.870

robie wszystko zgodnie z instrukcjami i nic (różnią się coś komendy w dieslu a benzynie?)

Mi zakładał dominikt1 i wszystko działa :-)

Był jeden problem z logowaniem się do silnika - przycisk "Login" był nieaktywny, ale po uruchomieniu innego VAG (inna wersja) operacja zakończyła się całkowitym powodzeniem :-D

Ważne też jest, żeby całe kodowanie zrobić w jednej "sesji", czyli zakładasz klocki, uruchamiasz silnik i do samego końca kodowanie nie wyłączasz silnika... a później test.

Jak będziecie mieć dalej problemy, to podpytajcie Dominika - zna się na tym :-)

Opublikowano

Mi zakładał dominikt1 i wszystko działa :-)

Był jeden problem z logowaniem się do silnika - przycisk "Login" był nieaktywny, ale po uruchomieniu innego VAG (inna wersja) operacja zakończyła się całkowitym powodzeniem :-D

Ważne też jest, żeby całe kodowanie zrobić w jednej "sesji", czyli zakładasz klocki, uruchamiasz silnik i do samego końca kodowanie nie wyłączasz silnika... a później test.

Jak będziecie mieć dalej problemy, to podpytajcie Dominika - zna się na tym :-)

jasne ok uspokoiles mnie :)

ja bede z siemian`em to zakladal wiec musi sie udac :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta instrukcja dotyczy montażu modułu kierownicy. Na koniec trzeba jeszcze aktywować tempomat, czego w tej intrukcj brakuje.

[select]
[01 - Engine]
[Login - 11]
Enter 11463 to activate cruise control
[Do It!]

Opublikowano

Dokładnie. Musisz u siebie zrobić jeszcze kodowanie do silnika i będzie hulać:D u mnie tez nie działał bo nie zrobiłem tego ostatniego logowania.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

W jakiej wersji kodowaliście tempomat ? (engine) Ja próbuję 311 i nic :/