Sensor Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam Serdecznie klubowiczów Mam taki problem, po sprawdzeniu na komputerze w czasie jazdy turbina reaguje na gaz z opóźnieniem. Osiąga wartość oczekiwaną jednakże później niż powinna? Czy ktoś może mi zasugerować jakieś przyczyny?? Pozdrawiam Sensor
spanky Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 najlepiej pokaż te logi na forum ... latwiej bedzie zdiagnozowac usterke ...
Sensor Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Opublikowano 12 Listopada 2007 Kurka niestety nie mam. Kobra7 robił mi to na VAGu. generalnie wygląda to tak że jak są słupki oczekiwane i rzeczywiste to się pokrywają, ale z opóźnieniem. za każdym razem takim samym opóźnieniem. Tak jakby reakcja była zawsze spóźniona o tyle samo. Sorry ze mieszam...ale mam do Niego 200 km
garsija Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 miałem coś podobnego samochód jak chciał a nie mógł się rozpędzić na początku przyczyną był katalizator (nie był zapchany tylko znajdowała się 2mm warstwa nagaru przednim,to jest tak jak starsza osoba jeździ max 2,5 obr/min) po wypruciu jakbym rumaka ujeżdżał pozdrowionka
Piotrek98igo Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 niezly krecik jestes
Rekomendowane odpowiedzi