malik Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 bardzo rzadko ogladam jego programy, ale czasem rzuce okiem... i jakos nie kojarze zeby sie lansowal.wroc z jakimis sensownymi argumentami po co i tak się nie dogadamy na każdy, mój argument masz pewnie kontrargument, dla mnie Mikiciuk to jeszcze większa pierdoła szczególnie jak widzę jak jeździł ostatnio lexem prawie na każdym zakręcie walił bączka już więcej nic o nich nie napiszę Pewnie, a Ty pewnie uważasz się za przec**ja jakich mało Jednak, krótka psychoanaliza Twoich wypowiedzi z tego wątku pozwala stwierdzić, że mamy do czynienia z typowym przykładem "polaczka pieniacza", który przypierdala się do wszystkiego i każdego dla własniej uciechy, samemu nie reprezentując za wiele :gwizdanie:
coolkensy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ...każdy ma prawo kogoś mniej lub bardziej lubić,szanować etc.moim skromnym zdaniem Kornacki ma większą wiedzę o motoryzacji niż 99,9% ludzi na tym lub innym forum po prostu niektórzy chyba troszkę zazdroszczą mu tego,że co drugi dzień jeździ innym autem ,takim o którym nawet nie mają co marzyć ja tam go lubię i zdania nie zmienię no chyba że Tede się trochę podciągnie z wiedzy i kultury osobistej
Kimi Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 no chyba że Tede się trochę podciągnie z wiedzy i kultury osobistej Chyba jak świnie zaczną latać... :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ogólnie Kornackiego wypada pochwalić, w miarę czysta, poprawna polszczyzna, szkoła retorów widać nieobca, łatwość formułowania zdań współrzędnie i podrzędnie złożonych, jakże daleki od charchotu i "szczeku pitbulowego" w wykonaniu TeDe, którego nie trawię... Moja żona mówi, że Kornacki nawet uśmiechnięty wygląda tak no moja była mówiła że jak Pluto ma minę
Rekomendowane odpowiedzi