Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Adam Kornacki w trakcie 24-godzinnym wyścigu w Dubaju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bardzo rzadko ogladam jego programy, ale czasem rzuce okiem... i jakos nie kojarze zeby sie lansowal.

wroc z jakimis sensownymi argumentami

po co i tak się nie dogadamy na każdy, mój argument masz pewnie kontrargument, dla mnie Mikiciuk to jeszcze większa pierdoła szczególnie jak widzę jak jeździł ostatnio lexem prawie na każdym zakręcie walił bączka :polew: już więcej nic o nich nie napiszę :wink4:

Pewnie, a Ty pewnie uważasz się za przec**ja jakich mało :polew: Jednak, krótka psychoanaliza Twoich wypowiedzi z tego wątku pozwala stwierdzić, że mamy do czynienia z typowym przykładem "polaczka pieniacza", który przypierdala się do wszystkiego i każdego dla własniej uciechy, samemu nie reprezentując za wiele :gwizdanie:

Opublikowano

...każdy ma prawo kogoś mniej lub bardziej lubić,szanować etc.moim skromnym zdaniem Kornacki ma większą wiedzę o motoryzacji niż 99,9% ludzi na tym lub innym forum ;) po prostu niektórzy chyba troszkę zazdroszczą mu tego,że co drugi dzień jeździ innym autem ,takim o którym nawet nie mają co marzyć :D ja tam go lubię i zdania nie zmienię no chyba że Tede się trochę podciągnie z wiedzy i kultury osobistej :D

Opublikowano
no chyba że Tede się trochę podciągnie z wiedzy i kultury osobistej

Chyba jak świnie zaczną latać... :gwizdanie:

Opublikowano

Ogólnie Kornackiego wypada pochwalić, w miarę czysta, poprawna polszczyzna, szkoła retorów widać nieobca, łatwość formułowania zdań współrzędnie i podrzędnie złożonych,

jakże daleki od charchotu i "szczeku pitbulowego" w wykonaniu TeDe, którego nie trawię...

Moja żona mówi, że Kornacki nawet uśmiechnięty wygląda tak :(

:decayed:

no moja była mówiła że jak Pluto :naughty: ma minę