Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] 2,0 TDI AVANT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a dlaczego założyłeś tylko jeden monitorek w zagłówku?

narazie drugi nie jest mi az tak bardzo potrzebny, mam jedno dziecko :hahaha: no i oprócz dziecka bardzo rzadko kogoś wiozę z tyłu :decayed:

Opublikowano

narazie drugi nie jest mi az tak bardzo potrzebny, mam jedno dziecko :hahaha: no i oprócz dziecka bardzo rzadko kogoś wiozę z tyłu :decayed:

Ja narazie to wogóle nikogo z tyłu nie worze :patrzy: i tak się zastanawiam :mysli:założe dvd to zakładać monitor na tylną kanape,czy nie.

Opublikowano
  • Autor

Ja narazie to wogóle nikogo z tyłu nie worze :patrzy: i tak się zastanawiam :mysli:założe dvd to zakładać monitor na tylną kanape,czy nie.

z samym dvd i ogladaniem tylko na radiu jezdzilem okolo roku i pozniej dopiero zalozylem monitor z tyłu...

dla samego bajeru chcesz zakladac :mysli: no nie wiem... ja bym na twoim miejscu jakies inne mody porobil ktore sa bardziej praktyczne... no chyba ze masz full wypas audice :naughty:

Opublikowano

Do full wypasu to jeszcze brakuje,narazie bixenon przód i właśnie dvd,ale tylko chyba odtważacz :gwizdanie:

Zapraszam do obejżenia mojej niuni :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197519.0

• 1 rok później...
Opublikowano

Hubert tak będzie wyglądała Twoja furka po ściemce szybkek. Ja już taką kupiłem.

Koloru nie wybierałem ale podoba mi się :wink:

baudi4.jpg

baudi5.jpg

baudi35.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dzieki Przemas za fotki, bardzo fajnie to wyglada :thumbup1:, pewnie masz ori przyciemniane :wink: ... w zasadzie juz dawno chcialem przyciemnic te szybki ale czaje sie z tym chromem wokol szyb, gdzie najbardziej mnie zniechecaja te tylne boczne szybki :kwasny: ...

Opublikowano

A jak w ogóle jest z przyciemnianiem reszty szybek, przednich bocznych i przedniej, to jest możliwe, praktyczne, legalne ?

Bo ktoś wspomniał, że ten kolor wygląda fajnie przy wszystkich ciemnych szybach.

Opublikowano
A jak w ogóle jest z przyciemnianiem reszty szybek, przednich bocznych i przedniej, to jest możliwe, praktyczne, legalne ?

Bo ktoś wspomniał, że ten kolor wygląda fajnie przy wszystkich ciemnych szybach.

Przedniej raczej Ci nikt nie przyciemni nawet :decayed: Chyba że się pod tym nie podpisze. Boczne przednie już bardziej chociaż oryginalnie wychodzą chyba 75% przepustowości światła, więc trzeba uważać na miśków po przyciemnieniu tych właśnie szyb.

Opublikowano

Pytanie po co przyciemniać przednią szybę? :cool: Co do przednich bocznych to przyciemnią ale nie ma na to atestu a jak wiadomo na całą resztę atest jest. :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Będę robił swap hamulców przód na 320. Jaki kolor zacisków polecasz? :naughty:

Opublikowano
  • Autor
:thumbup1: , chyba bym za duzo nie wymyslal i przy czerwonym zostal... :wink:
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Hubert, mam pytanko do DRL.

Z tego co się naczytałem to na pozycji 0 - są zawsze DRL, na AUTO - w zależności od czujnika CLH są DRL lub mijania (zakładam, że przełącznik DRL jest na 1). Powiedz jak w praktyce działa AUTO, zdarza Ci się często na siłę ustawiać DRL (czyli do pozycji 0), czy już zapomniałeś o światłach? Bo słyszałem, że ten czujnik zmierzchu to róznie działa :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie żeby nie zapomnieć :-) to zawsze mam DRL w poz. 1 czyli włączone i pokrętło na AUTO czyli wiadomo, jak się ściemni to wtedy włączają się ksenony... i nie mam żadnego problemu ani ze światłami ani z czujnikiem wg mnie wszystko działa OK...

Hubert, mam pytanko do DRL.

Z tego co się naczytałem to na pozycji 0 - są zawsze DRL, na AUTO - w zależności od czujnika CLH są DRL lub mijania (zakładam, że przełącznik DRL jest na 1). Powiedz jak w praktyce działa AUTO, zdarza Ci się często na siłę ustawiać DRL (czyli do pozycji 0), czy już zapomniałeś o światłach? Bo słyszałem, że ten czujnik zmierzchu to róznie działa :kwasny:

Opublikowano

No i gitarka, na taką odpowiedź czekałem. Muchas gracias senior :hi: