Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jaki prostownik wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Takie gadanie. Jakoś w parametrach między boschem c3 za 180 zł a prostownikiem z aldi czy tam lidl (aldi z wyświetlaczem lidl bez) róźnicy nie widzę. Mam ten z aldika i mam duży 15A. Zawsze podłączam tego z aldika bo nie muszę się martwić o czas ładowania. Od 3 lat prostownik aldikowy jest w garażu i jeszcze ani razu nie zawiodł. A okres gwarancji też o czymś świadczy. Czemu Bosch daje tylko 24 miechy a takie marketowce mają po 36??

Kupiłem raz w Biedronce płyn zimowy do spryskiwaczy. Według parametrów do -22 st, zamarzł przy -15 st. Wracałem wtedy z Niemiec i musiałem zaliczać każdą stacje, żeby przetrzeć szyby. Nigdy więcej tego gówna nie kupię. Ale różnicy w parametrach nie było. Przeciesz pisałm, że najważniejszy jest prąd ładowania, a kolega daje argument, że jego 15 amperowy daje świetnie radę. Da radę nawet dwa akumulatory naładować. Ten o którym mowa ma 3,8 A. Mam podobny, i używam do ładowania aku w skuterze, do tego napewno się nadaje. Poza tym nigdzie nie napisałem że ten z lidla jest do du.... ale nie piszcie bzdur,że jest na tym samym poziomie co Bosch, Ctek czy KEEPOWER.