leon_stalowawola Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 no ja obcinałem kiedyś jak miałem bmw i dystanse mi pasowały...... ale śrub mogę mieć dużo i chyba każde bo jak u nas na firmie sprzedają felgi to do każdego pudła dają gratis śruby
NoJA Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 Dałem auto na zrobienie softu i niestety okazało się ,że nawet serii nie trzyma. Wyszło ok 154km nuitków nie pamiętam a mam wykres w samochodzie jutro go wkleję. Jak shamowali samochód po sofcie to udało się uzyskać 180km. Podobno winne są świece mam wymienić i pojechać na korektę jakie świece kupić ? W tym silniku zmienia się też kable ?
NoJA Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Opublikowano 26 Lipca 2012 Auto ma teraz przebieg 180000 założoną instalacje gazową oraz chip zrobiony w firmie ecusoft z bielska. Zastanawiam się nad sprzedażą. Ile mogę za niego krzyknąć ? Do zrobienia jest czujnik położenia lamp
NoJA Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 Witam Jakiś czas temu zmieniłem felgi na czarne 18 z a6 oraz założyłem gwint. Założyłem też dystanse na tył o szerokości 15mm felgi się trochę za bardzo chowały. ---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ----------
Rekomendowane odpowiedzi