Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Przedni zderzak Po face liftingu do auta przed liftingiem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako że w Niemczech założono mi pług śnieżny na auto którym czepiam o wszystko co wystaje ponad 2 cm na jezdni, mam pytanie - czy zderzak po 99r (chyba wtedy był FL) będzie pasował do wersji sprzed 99r ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam.

Jako że w Niemczech założono mi pług śnieżny na auto którym czepiam o wszystko co wystaje ponad 2 cm na jezdni, mam pytanie - czy zderzak po 99r (chyba wtedy był FL) będzie pasował do wersji sprzed 99r ?

Pozdrawiam.

Tak, ludzie montowali takie rzeczy :wink4: Można nawet od B7 zamontować... takich ludzi też mamy na forum :kox: A nie odpowiada Ci zderzak od S-a? Może jak już masz coś kupić, to wybierz ten od S-a?[br]Dopisany: 14 Listopad 2007, 00:03 _________________________________________________Ostatnio Keżor montuje takie cudo u siebie -> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,19901.0.html tam masz link do AKP jest dokładnie opisane jak montować zderzak od S-a... Jak poszukasz za pomocą "szukajki" :dance: u nas na forum to też coś znajdziesz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Witam.

Pozdrawiam.

Tak, ludzie montowali takie rzeczy :wink4: Można nawet od B7 zamontować... takich ludzi też mamy na forum :kox: A nie odpowiada Ci zderzak od S-a? Może jak już masz coś kupić, to wybierz ten od S-a?[br]Dopisany: 14 Listopad 2007, 00:03 _________________________________________________Ostatnio Keżor montuje takie cudo u siebie -> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,19901.0.html tam masz link do AKP jest dokładnie opisane jak montować zderzak od S-a... Jak poszukasz za pomocą "szukajki" :dance: u nas na forum to też coś znajdziesz :wink4:

Witam,

Od S'ki dużo kasiorki trzeba dać za zderzak - wystarczyłby dla mnie ten po FL od B5, za dużo zmieniać też nie lubię, a ten zderzaczek po FL bardzo przypadł mi do gustu...

Pozdrawiam

R

Opublikowano

Po lifcie sa inne prowadnice (czy jak to tam sie zwie) boczne.

Opublikowano
  • Autor

Po lifcie sa inne prowadnice (czy jak to tam sie zwie) boczne.

To mnie teraz pocieszyłeś :wallbash:

Opublikowano

Lepiej teraz niż po zakupie takowego, a swoją drogą mi się podobają halogeny w tym po lifcie ale pozostanę przy ori :) Zwłaszcza, że po wygłupie znajomego jest świeżo po malowaniu :)

Opublikowano

Lepiej teraz niż po zakupie takowego, a swoją drogą mi się podobają halogeny w tym po lifcie ale pozostanę przy ori :) Zwłaszcza, że po wygłupie znajomego jest świeżo po malowaniu :)

Ale do tego przedliftowego możesz sobie założyć halogeny :wink4: W pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym znajdziesz kratki z możliwością zamontowania halogenów do tego zderzaka... A są też chyba kratki razem z halogenami. Ale jeśli masz lampy Boscha to drugich halogenów raczej nie potrzebujesz :naughty: No chyba, że się mylę :rolleyes:

Opublikowano

Mam Boscha, i to jest jednym z powodów dlaczego nie kombinuję. Autko ładnie w nocy wygląda z halogenami w zderzaku. Może kiedyś, ale na razie mam inne wydatki :) Dużo innych...

Opublikowano

a37d69e4472196c3m.jpg

zderzak do II lifcie ma takie ślizgi. W aso cena 90 zł za szt + śruby mocujące po 2 złote sztuka(potrzebujesz 3 szt) + podkładki+ 3 blachowkręty boczne do zderzaka= lekko ponad 100 zł na stronkę