masssamo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Posiadam dwa radia Clarion jakiś stary odtwarza tylko audio i JVC KD-G541, Clarion odbiera super wszystkie stacje a JVC bardzo słabo. Wcześniej radio JVC maiłem zamontowane w astrze f i odbierało super posiadam separator ale nic nie daje do radia Clarion nie jest on potrzebny bo dobrze odbiera bez. Proszę o pomoc w podłączeniu radia JVC posiada ono wejście na 16 pinów
Szamek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 a sprawdzałeś radio teraz w innym samochodzie jak odbiera? stawiałbym na coś nie tak z radiem bo jak Clarion odbiera dobrze to przewód antenowy, wzmacniacz, antena są sprawne
intruz_2004 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Nie wiem jak jest w sedanie i roczniku 1997 ale u mnie zasilanie na wzmacniacz antenowy idzie po kostce iso. Pierwszą rzeczą jaką bym sprawdził to czy z clariona i jvc zasilanie anteny wychodzi na ten sam pin w kostce iso. Teoretycznie powinno ale lepiej sprawdzić.
masssamo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Sprawdzę te piny, i dzisiaj podłączyłem JVC do astry i gra ładnie jak powinno
Rekomendowane odpowiedzi