pawelwor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Po wymontowaniu boczka w bagażniku, późniejszym złożeniu i ustawieniu dokładnie tak jak wcześniej (~1 mm od zamka) nie chce mi się zatrzasnąć kanapa. Próbowałem bardziej wsuwać/wysuwać i nic. Ktoś przerabiał ten temat?
_Solar_ Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 moze zamek w kanapie dobrze nie działa patrzyłes go czy ta raczka dobrze chodzi
GrubxXx Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 a ja mam gorszy problem mi sie wogole nie chce otworzyc prawa strona bo ulamal sie ten plastik ktory mozna zamknaac na klucz
dogasso Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Moze przeczysc ten zamek, naoliw... moze tylko sie cos zapieklo albo moze bolec w ktory wchodzi zamek nie wystaje za bardzo. Sprawdz np. srubokretem czy zatrzasukje sie na sucho ten zamek. Jak nie to bedzie cos z tym bolcem. Nie wiem czy w Avancie jest tak samo jak w sedanie ale u mnie tez bylo cos podobnego. Na ten bolec przychodzi tapicerka a na to taki plastik jajowaty. U mnie nie wszedl on do konca i tym samym za malo wystawal zeby sie zapiac w zamku. Spróbuj u siebie tak :>
pawelwor Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Wczoraj próbowałem zamknąć i tak za którymś tam razem złapało z wciśniętą rączką do otwierania oparcia i na razie tak zostawiłem już nie sprawdzając dalej Jak będzie cieplej to się zabiorę za rozkręcanie
Rekomendowane odpowiedzi