Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Brak oświetlenia bocznego w drzwiach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie bo czytam wszystkie wątki od tygodnia i nie doszedłem dlaczego nie działają mi boczne czerwone lampki zamontowane w drzwiach,

przy otwieraniu wszystko działa, zapala się światło w kabinie i działa "brzęczyk" jesli wyjmę kluczyk ze stacyjki.

Nie działa żadna, ani w przednich drzwiach ani w tylnych,klapa bagażnika również nie :no:

Proszę o pomoc !!

Aha jak kupowałem auto świeciły,i wydaje mi się że po wizycie w warsztacie, gdzie gość sprawdzał go kompem przestały,jest opcja przypadkowego odłączenia tego modułu?? Byłem tak podkręcony kupnem tego auta że zauważyłem to dopiero na drugi dzień..

Opublikowano

Postawię śmiałą hipotezę: Byłeś tak podkręcony kupnem tego auta, że tylko wydawało Ci się że te lampki świeciły :wink4:. Można bardzo łatwo to sprawdzić; zobacz czy wewnątrz są żarówki.

Opublikowano

W niektórych modelach masz tylko odblaski zamiast światełek, musisz sprawdzic,weź płaski śrubokret i podraż ten plastik od spodu i delikatnie do góry, sprawdź też czy działa ci podświetlanie nóg w aucie gdyż te światełka są ze sobą połączone tzn. jak otworzysz drzi kierowcy to zapala się podświetlenie nóg od kierowcy i na odwrót,natomiast po otwarciu drzwi tylnych podświetlenie nóg nie działa.

Opublikowano

Andrzej podoba mi się twoja hipoteza teraz po dłuższym namyśle stwierdzam że mogło tak być:)

Jutro z rana pędzę do garażu i to sprawdze:)

Dzieki Panowie za pomoc :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 20:46_________________________________________________faktycznie Panowie:)

Mam odblaski :polew: masakra:)

Pozdro dla wszystkich i dziekuje

Opublikowano

Andrzej podoba mi się twoja hipoteza...

Zgadnij, dlaczego jako pierwsza przyszła mi do głowy? :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...