MASATO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 - wyszukujemy w naszej graciarni jakiś kawałek metalowej blaszki i formujemy go jak na poniższym rysunku (najlepiej nawinąć na jakiś metalowy pręt) - później drugą stronę podgrzewamy i na gorąco wciskamy w miejsce w klapce po ułamanym zawiasie. - dopasowujemy do okrągłego otworu w zwiniętej blaszce jakiś bolec aby mieścił się w otwór na zawias w obudowie podłokietnika - do tego jeszcze jakaś podkładka aby nam klapka za bardzo nie chodziła na boki. efekt po naprawie myślę że się komuś przyda
OnasiS Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Pomysł całkiem całkiem. Zrobiłem cos podobnego ale ze zdjęc dużo nie można odczytac. Możesz zrobić jakies bardziej ostre
zdzis Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 No rozwiązanie jak najbardziej ale mogłeś się dołączyć do istniejącego tematy żeby nie wprowadzać zamieszania a dość podobny temat
MASATO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 niestety nie mam lepszego zdjęcia aby był bardziej widoczny zawias w podłokietniku (podłokietnik dawno sprzedany) ale ten rysunek z painta powinien wystarczyć mój błąd że nie popatrzyłem że już taki temat jest.
Rekomendowane odpowiedzi