dziako Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 dzisiaj oglądałem to dokładnie i wydaje mi się, że można byłoby zmieścić tam sprężyny na siłowniki jak to robili w Fordach.Jest miejsce Tylko czy będą w stanie podnieść klapę? no właśnie, żeby nie kupić za słabych. Dlatego pytam może jakieś dane, oznaczenia takiej sprężyny
laguna Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Łukaszz sprzedaje cały komplet, wjejdź w ogłoszenia na forum
dziako Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Łukaszz sprzedaje cały komplet, wjejdź w ogłoszenia na forum dzięki... już szukam
Lukaszxxx Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 Laguna Niestety nie da rady założyc sprężynki na siłownik - juz to próbowałem, jesli nie chcesz wymieniac zawiasów to musisz tak pożeźbic jak ja.. Bede miał za pare dni oryginalne zawiasy z b7 co miała w wypasie otwierana klape, wiec je przymierze do tych co mam z a6 i ewentualnie wywiercę ten otwór i zawiasy beda p&p, zawiasy ze spręzynkami z b7 tez będa na sprzedaż ale powoli, myśle ze moja cena jest spoko bo w aso to wyglada tak: sprężyna - 72zł x2 zawias - 150zł x2 siłownik - 135zł x2 wiec daje razem 714zł tomekSSK Mierzyłem z moimi zawiasami co siedza w aucie i wszystko było identol oprócz tego jednego otworu Tak jak pisałem wyżej za kilka dni bede miał 100% pewność bo bede miał w rekach zawiasy z siłownikami z b7 założenie zamiast fabrycznych dobijaków tych ze spręzynka tez nie załotwi sprawy bo spręzynki na zawiasach naprawde maja sporą siłe i dygaja ja do góry ok 5 - 10 cm A i co ważne, same zawiasy ze spręzynkami nie wystarcza bo fabryczne siłowniki nie dadza rady, tez sprawdzałem u siebie
dziako Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 LagunaNiestety nie da rady założyc sprężynki na siłownik - juz to próbowałem, jesli nie chcesz wymieniac zawiasów to musisz tak pożeźbic jak ja.. Bede miał za pare dni oryginalne zawiasy z b7 co miała w wypasie otwierana klape, wiec je przymierze do tych co mam z a6 i ewentualnie wywiercę ten otwór i zawiasy beda p&p, zawiasy ze spręzynkami z b7 tez będa na sprzedaż ale powoli, myśle ze moja cena jest spoko bo w aso to wyglada tak: sprężyna - 72zł x2 zawias - 150zł x2 siłownik - 135zł x2 wiec daje razem 714zł tomekSSK Mierzyłem z moimi zawiasami co siedza w aucie i wszystko było identol oprócz tego jednego otworu Tak jak pisałem wyżej za kilka dni bede miał 100% pewność bo bede miał w rekach zawiasy z siłownikami z b7 założenie zamiast fabrycznych dobijaków tych ze spręzynka tez nie załotwi sprawy bo spręzynki na zawiasach naprawde maja sporą siłe i dygaja ja do góry ok 5 - 10 cm A i co ważne, same zawiasy ze spręzynkami nie wystarcza bo fabryczne siłowniki nie dadza rady, tez sprawdzałem u siebie w ASO nie sztuka kupić. Ważne żebym ja zaoszczędził i Ty był zadowolony
laguna Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Łukasz fajnie, czekam, bo ten mod bardzo mi się podoba. Tylko tak jak wspominałem, mam ori lakier i szkoda mi takiej rzeźby cholera Szczególnie, że mam srebrny kolor
Lukaszxxx Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 ale hmm nic nie robisz z lakierem przeciez, odkrecasz zawiasy od klapy, klapa out, odkrecasz zawiasy od auta i zakrecasz nowe pomalowane na srebrny kolor, sladu nie ma..za pare lat sciagasz zawiasy i zakladasz swoje stare a twoje srebrne z sprężynkami ida w świat dalej i szafa gra
insane_Infinity Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 kurde chłopaki ..szkoda że do Avanta nie da rady... 1
Lukaszxxx Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Panowie posiadam takie zawiasy oryginał z b7, pasuja również do b6 info na pw
Lukaszxxx Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 spox Jarek, jak beda nastepne to ci dam znac
laguna Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ok, też szukam a siłowniki też muszą być zmienione? sam zawias + sprężyny nie wystarczą? + siłowniki z mojego
Lukaszxxx Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 nie da rady.. musza byc mocniejsze.. nasze standard maja jak dobrze pamietam 540N a te z zawiasów ze spręzynkami okolo 700, Badalem na swojej klapie i moje po prostu nie daja rady.. nawet jeden standard a jeden mocniejszy nie daje rady..
laguna Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 te z B7 odpowiednie chyba łatwo rozpoznać po tym, że mają sprężyny - prawda?
Lukaszxxx Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 no takie jak wystawilem w dziale sprzedam to sa te co potrzebujesz a zwykle od b6 to różnice widac od razu
laguna Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 może deal zrobimy jak będziesz miał - nie chcesz białych lamp tylnych Hella?
Lukaszxxx Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 nie tu miejsce na takie rozmowy Jarek. Ale lampy.. nie nie dzieki
dziako Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 masz taki zestw do b6? jak będziesz miał to daj znać
Rekomendowane odpowiedzi