Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystając z dnia wolnego:

:good: POLERKA FAJEK - in progress :good:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kiedy jakiś spot w bydgoszczy będzie z miłą chęciom w padł bym na niego :wink4:

Opublikowano

W środy o 19, dolny parking Tesco, sektor 4 :hi:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 14:25_________________________________________________

Korzystając z dnia wolnego:

:good: POLERKA FAJEK - in progress :good:

Poleruj, poleruj... faje mają się błyszczeć :evil:

Opublikowano

Pewnie do twoich nie będą się umywać, masz mistrza w polerce :P

Norman wpadaj w środę :good: Generalnie śledź wątek, wtedy będziesz na bieżąco ze spotami ;)

Opublikowano

Ma mistrza bo ma jeszcze nie przeżarte fajki...Moje zeby tak się swiecily to bym musiał połowe grubości blachy zeszlifować zeby nie było widać porów :polew: A swoja droga byłem dzis w garażu gdzie trzymam moto i przypomniało mi sie ze mam tłumnik przelotowy do A4 :kox: Troche taka koncówka a'la Calibra ale zawsze przelot moze sobie go zainstaluje :tongue4:

Opublikowano

Idę do garażu ;)

Opublikowano
Ma mistrza bo ma jeszcze nie przeżarte fajki...
Chyba nie przyglądałeś się jakie mialem wcześniej wżery, dlatego to nie była szybka robota, pół dnia je lizałem :polew:

polerkafajek01.jpg

polerkafajek09.jpg

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_powoli_robi_sie_srebrna_strzala_d-t46649.0.html;msg873250#msg873250

Myślę, że to zweryfikowało Twój pogląd :decayed:

Opublikowano

Miałem wieksze :polew: Teraz mi zostały takie jak Ty miałes :tongue4: ale swiecące...Znaczy teraz juz nie z racji zimowego paliwa...Fajki czorne jak komin w elektrociepłowni...NIe chciałbym widziec wnetrznosci turbawki skoro tak szybko sie żaluzje przycinają :wallbash:

Opublikowano

Yeahbuny normalnie człowieka nie pochwali tylko wmawia że miał gorzej :polew:;)

Opublikowano
:polew: :polew:Reniu sie zdenerwował :decayed: A wskażniczek super sprawa :evil: zamiastr na droge to sie na niego non stop patrze :polew:
Opublikowano

Ja i zdenerowanie? :polew: piz*nął byś lepiej foto wskaźniczka :cool1:

Opublikowano

Foto bedzie jak bedzie wyflokowany element :tongue4: Teraz to niesmacznie wygląda...

Opublikowano

No niestety u mnie fajki doszczętnie wyżarte ;P żeby śladów nie było to chyba musiałbym obciąć 2-3 cm fajek... Chyba, że zeszlifuje je do grubości kartki :D[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 16:11_________________________________________________btw... Reniu, jak ściągnąłeś zderzak? Wyczytałem, że w bagażniku są jakieś 4 śruby z podkładkami, ja widzę tylko 2... ;/

Opublikowano

Troche gimnastyki jest, bo musisz dostać się do śrub od strony boczków. Ponoc pomaga odkręcenie listwy progu załadunkowego, ale ponoc łatwo coś urwać i po kilku podejściach odpusciłem ściąganie jej. Do wszystkich śrub dostałem się odginając boczki, wcześniej wykręcając przeszkadzające śrubki. Tak na prawdę to był jeden z trudniejszych etapów całej operacji. Gdyby udało mi się ściągnąć listwę progu załadunkowego to bez problemu odchylił bym boczki by dostać się do śrub.

Opublikowano

No właśnie kombinowałem z tym progiem i boczkami, ale ostatecznie się nie powiodło. Jutro jeszcze spróbuję, dzisiaj z grubsza wyszlifowałem, jutro podjadę po jakiś drobny papier ścierny i do końca wyszlifuję. Później polerka ;)

Opublikowano

eee tam, szlifujecie te laski wasze zagięte na dół :polew: ja mam proste i nie ma problemu z połyskiem :cool1: pozdrowionka :good:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 22:48_________________________________________________mam dobrą polerkę :> widzicie jak koleżanka mi felgi nabłyszcza? :gwizdanie:

Opublikowano

majki masz najlepszą polerkę świata :D

Opublikowano

Majki pożycz koleżankę :D

Opublikowano

mówi się polerkę - nie koleżankę ;)

Opublikowano

Jak zwał, tak zwał. Ważne, że błyszczy ;)