Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:good:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 11:22_________________________________________________STi :slina:

Subaru vs Lamborghini _DRAG_

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

grzesiek mysle ze o 16 nawet jak bys byl po mnie to bedzie za wczesnie , my mamy przecież rzut mokrym kapciem na strzyżawe :cool1:

Opublikowano

grzesiek mysle ze o 16 nawet jak bys byl po mnie to bedzie za wczesnie , my mamy przecież rzut mokrym kapciem na strzyżawe :cool1:

:mysli: ok
Opublikowano

http://www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=1454&NrSection=1&NrArticle=164131

jak wracałem z angielskiego to widziałem tą akcję jak 5-6 samochodów zmieniało na andersa (jeden za drugim) koło... policja już była... kur... i jak tu jeździć na 18-stkach, jak do kwietnia tego nie zrobią to już w ogóle nie będę jeździł po fordonie :confused4:

Opublikowano

Kutwa i to jeszcze kolo mnie , urobie chyba zaraz wiaderko betonu i zajme sie ta lochom :wink4:

Opublikowano

Na zdrowiu? Czy na %? :P

No jak my sie spotykamy to innego wyjscia nie ma jak na % :)

Opublikowano

Na zdrowiu? Czy na %? :P

No jak my sie spotykamy to innego wyjscia nie ma jak na % :)

Prawdziwi farmerzy :D
Opublikowano

Okowita -starodawna nazwa mocnej wódki, zwanej w późniejszym okresie gorzałką. Początkowo pędzono ją w celach leczniczych. Potocznie nazwą tą określa się nie oczyszczony surowy spirytus.

:shocked:

Opublikowano

Okowita -starodawna nazwa mocnej wódki, zwanej w późniejszym okresie gorzałką. Początkowo pędzono ją w celach leczniczych. Potocznie nazwą tą określa się nie oczyszczony surowy spirytus.

tak tak kierownik ucz sie ucz :) bo nauka to potegi klucz podobno :polew:

Opublikowano

oj ... zagłębiony już jestem dość mocno w tych tajnikach ... :naughty: ale od spirytusu sie trzymam z daleka :decayed:

Opublikowano

nie wiesz co dobre i dlatego :P

... albo wiesz i dlatego sie trzymasz z daleka :polew:

Opublikowano

a co tu taka cisza ?? czyzby sobotnie imprezowanie ?? :evil:

Opublikowano

spokojnie :) Ale w bdg sie A4 na ruchalo co chwile ktos... :polew:

Opublikowano

no kurde ... klub sie rozwija :naughty: , jeszcze tylko ja musze czekac do maja :wink4:

Opublikowano

trzeba pomyslec nad jakimis naklejkami kuj-pom :naughty:

Opublikowano

moze :> HbD A co z flaga??[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 21:43_________________________________________________Zobaczymy kto da czadu na trasie pokazemy jak jezdza a4:P chyba ze jedziemy spokojnie rowno na awaryjnych:D :hi: kulturka (napewno nei jade przed kims kto ma ksenonki )

Opublikowano

ja jestem za spokojna jazda :) ostatnio wycisnalem z mojej czarnulki 6.1/100km w miescie! Zrobilem prawie setke ale jezdzilem jak emerytowany taksowkarz :polew:

Opublikowano

Ja przynajmniej juz sie mieszcze w normie 7 literkow na miescie a dosc osro jezdze (jednak spalanie jest jzu w normie mechanik ok) trasa 5-6 :)przy 170 180:P :naughty:Za 70zl jazda oszczedna do 120km/h obruce Bydgoszcz Gdansk Bydgoszcz :)

Opublikowano

tak tak kierownik ucz sie ucz :) bo nauka to potegi klucz podobno :polew:

a jak będzie miał dużo kluczy to zostanie woźnym :polew: