Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:bry: Po 4 dniowej przerwie ale byłęm odcięty od neta :wallbash: Miłego dzionka
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: milego dnia pozdrawiam
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:bry:

Polecam:

http://www.groupon.pl/in/.1Cvi7m

Naprawdę, świetny program promocyjny ;) Właśnie lubej kupiłem masaż czekoladowy za 64zł, czyli 51% taniej :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:bry:

Polecam:

http://www.groupon.pl/in/.1Cvi7m

Naprawdę, świetny program promocyjny ;) Właśnie lubej kupiłem masaż czekoladowy za 64zł, czyli 51% taniej :)

a cos innego tez tam bedzie jakies restauracje czy cos bo tak sie reklamuja :mysli:

Opublikowano

A no są cały czas... Codziennie coś innego właściewie wchodzi. Restauracjew, SPA, rozrywka, właściwie wszystko ;)

http://www.groupon.pl/przegapione_oferty/torun

tu masz oferty w toruniu

Opublikowano

:siema:

Manny na auto bede jeszcze czekal spokojnie okolo 14 dni poniewaz czesci zostaly zamowione z Iglostad...niestety kolor wnetzra dal sie prz tej naprawie we znaki :wallbash:

Opublikowano

Ale będzie nówka sztuka ;) Jak byś czegoś potrzebował wal ;)

Komar! Jak to twój ziomek to pogadaj o jakieś zniżki dla klubu i się wybierzemy ;)

BTW... Co z gokartami?

Opublikowano

Bede mial prosbe zebys mnie zabral na nastepnego spota w niedziele :tongue4:

Opublikowano

Spoko ;)

Opublikowano

Komar! Jak to twój ziomek to pogadaj o jakieś zniżki dla klubu i się wybierzemy ;)

BTW... Co z gokartami?

zarzuce mu ten temat! a on sam smiga Audiczka A4 B8 2008 albo 09 roczek ale juz mu pisze eska :decayed:

Opublikowano

BTW... Co z gokartami?

zarzuce mu ten temat! a on sam smiga Audiczka A4 B8 2008 albo 09 roczek ale juz mu pisze eska :decayed:

To czmu jeszcze go w klubie nie ma? :P

Opublikowano

:bry: [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 17:15_________________________________________________

Ja swoja tez i kupie sobie jeskiego Forda albo citroena...zeby mieć spokoj :evil:

ja mam tylko przerejestrowanie na polskie blachy,tylne amory,gumowe przewody hamulcowe przód,paski+pompa wody mały wyciek oleju,wyświetlacz kompa,jakiś czujnik turbiny i temp.wody :confused4: tylko sie :drunk:

Opublikowano

ja mam tylko przerejestrowanie na polskie blachy,tylne amory,gumowe przewody hamulcowe przód,paski+pompa wody mały wyciek oleju,wyświetlacz kompa,jakiś czujnik turbiny i temp.wody :confused4: tylko sie :drunk:

eeeetam ,ja miałem gorsze wydatki (3,5 tysia wsadzone po zimie w silnik)
Opublikowano

nie no musze sie zabrać w końcu za nią,żebym miał czym sie na spocie pokazać :polew: a nie na lawecie przyjade ;( :decayed:

Opublikowano

nie no musze sie zabrać w końcu za nią,żebym miał czym sie na spocie pokazać :polew: a nie na lawecie przyjade ;( :decayed:

koło Łuczniczki kręcą się zawsze ze 2 lawety,także jak co to nie ma problemu :sarcastic:
Opublikowano
:polew: śmiej sie śmiej, pasek rozrządu cały w oleju jest :confused4: gdzieś mnie leci z przodu[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 17:35_________________________________________________a jak trzaśnie to będzie lyypa