Opublikowano 14 Września 201016 l to na co chłopie czekasz?? wyplujesz silnik to się obudzisz....z ręką w nocniku
Opublikowano 14 Września 201016 l no już tak myślałem żeby ją do garażu wstawić rozebrać i powoli reperować,ej... ale podobno nie ma kolizjii między tłokami a zaworami jak sie zerwie
Opublikowano 14 Września 201016 l ustal co jest najpoważniejsze i zaczynaj od tego swoja droga kiedy kupiles to auto i czemu takie dojechane bo troche nie w temacie jestem
Opublikowano 14 Września 201016 l ustal co jest najpoważniejsze i zaczynaj od tego swoja droga kiedy kupiles to auto i czemu takie dojechane bo troche nie w temacie jestem warto dodać że kolega jest mechanikiem
Opublikowano 14 Września 201016 l no to chyba musialo być tanie i sie liczył z kosztami wiec... nic nie pozostaje jak ponaprawiać to i owo.
Opublikowano 14 Września 201016 l Grzechu a Ty caly dzial Newbie chyba przywitales w ciagu ostatnich dni co :polew:
Opublikowano 14 Września 201016 l Grzechu a Ty caly dzial Newbie chyba przywitales w ciagu ostatnich dni co :polew: trzeba witać świeżaków forum zaczyna żyć dopiero jak dostajesz dostęp do działów przeznaczonych tylko jak to oni (VIPy,Klubowicze,Moderatorzy,Adminy) mówią "dla śmietanki klubowej"
Opublikowano 14 Września 201016 l przyznam ze podoba mi sie Twoj pomysl z witaniem ich i zaraz zaproszenie na spoty [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 19:58_________________________________________________no wlasnie świeRZaku - GŻECHU
Opublikowano 14 Września 201016 l http://so.pwn.pl/lista.php?co=%B6wie%BFy o f*ck dobrze że Moja polonistka tego nie widzi
Opublikowano 14 Września 201016 l przyznam ze podoba mi sie Twoj pomysl z witaniem ich i zaraz zaproszenie na spoty [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 19:58_________________________________________________no wlasnie świeRZaku - GŻECHU Do tej pory ja przeglądałem ręcznie kto pojawia się z regionu i wysyłałem im na PM zapki ale spoko, przejmujesz zadanie [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 20:01_________________________________________________ GŻECHU dobre GŻEHÓ
Opublikowano 14 Września 201016 l GŻEHÓ oj Renió Renió [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 20:03_________________________________________________ Do tej pory ja przeglądałem ręcznie kto pojawia się z regionu i wysyłałem im na PM zapki ale spoko, przejmujesz zadanie cały czas główkuje nad lepszym zaproszeniem....to jest tymczasowe
Opublikowano 14 Września 201016 l Rafi :notworthy: [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 20:16_________________________________________________a co tam szukales??
Opublikowano 14 Września 201016 l byliśmy w salonie audi a tu: Dobrze ustrzelone ...ale trochę pojechałeś z rozmiarem zdjęcia
Opublikowano 14 Września 201016 l ustal co jest najpoważniejsze i zaczynaj od tego swoja droga kiedy kupiles to auto i czemu takie dojechane bo troche nie w temacie jestem 1.silnik (paski,olej itd.) 2. zawieszenie hamulce, 3.reszta [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 22:23_________________________________________________a co do samochodu,widziałem taką samą na allegro za ponad 20 tysi a ja dałem mniej i to dużo
Opublikowano 14 Września 201016 l to jak dałeś dużo dużo mniej to może właśnie dlatego auto Ci płata figle..