Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

:kawa:[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 07:04_________________________________________________no w tym roku to juz wiosny raczej nie będzie :nabijasie:

Nigdy nie mów nigdy jeszcze będzie plaża :> A tak wogóle to Do :bry:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

DOBRY! :decayed:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:siema:

dzis bylem w ASO i zrobilem zamowienie :ad: [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 15:20_________________________________________________nie wiem jak to sie stalo ale wczoraj mialem 698 wiadomosci a dzis mam 681 :polew:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

:siema:

dzis bylem w ASO i zrobilem zamowienie :ad: [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 15:20_________________________________________________nie wiem jak to sie stalo ale wczoraj mialem 698 wiadomosci a dzis mam 681 :polew:

a co bedziesz rezal :mysli:

Opublikowano

cos co Ty juz masz :polew:

Opublikowano

cos co Ty juz masz :polew:

nie bądź taki tajemniczy Artur :gwizdanie:

Opublikowano

Majki troche tajemnicy jeszcze nikomu nie zaszkodzilo :polew:

pozakladam to sie pochwale :gwizdanie:

Opublikowano
dzis bylem w ASO i zrobilem zamowienie :ad:

Gumisiowe dywaniki :decayed:

nie wiem jak to sie stalo ale wczoraj mialem 698 wiadomosci a dzis mam 681 :polew:

Pewnie któryś ze spamowanych przez Ciebie wątków poleciał do kosza albo do "niezliczającego" działu :evil:

Opublikowano

widzę wiara zadowolona byla z ostatniego spotu :gwizdanie:

co dalej :mysli: jest srodek tygodnia, myslicie na spotem teraz w niedziele czy nastepny tydzień, jakieś wypowiedzi na ten temat wskazane by były klubowicze a4[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:28_________________________________________________ach, to były czasy :kox:

c2c562ef8e0b936a.jpg

Opublikowano

Hmm... chyba nic nie stoi na przeszkodzie by zrobić spota zgodnie z planem... :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:35_________________________________________________[edit]

Koofaaa czy widzieliście mój podpis? Może ktoś wreszcie przeniesie mi tego browara :foch:

:polew:

Opublikowano

z miłą chęcią Reniu ale chyba z tym osobnikiem przy piwku wolę nie siedzieć :polew::tongue4:

Opublikowano

widzę wiara zadowolona byla z ostatniego spotu :gwizdanie:

co dalej :mysli: jest srodek tygodnia, myslicie na spotem teraz w niedziele czy nastepny tydzień, jakieś wypowiedzi na ten temat wskazane by były klubowicze a4

moze zrobimy o wczesniejszej godzinie :mysli:

Opublikowano

Reniu nie dywaniki nie :wink4: ( nie uznajey gum :polew: )

a spot ma sie odbyc w ta niedziele co do godziny to mysle ze sie dogadamy :evil:[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 19:12_________________________________________________JEDREK co z koszulkami kujawsko pomorskimi??

Opublikowano

W sprawie koszulek, wczoraj wysłałem do Jarko logo na wektorach, wraz z wymiarami i nie dostałem jeszcze odpowiedzi czy wszystko z plikami jest w porządku :dziura:

Opublikowano

Artur, sprawa jest w toku. Już pisałem wcześniej, że jak się biorę za załatwianie to doprowadzam sprawy do końca. Jarek poprosił o projekt w wektorach (tak zażyczyła sobie drukarnia) więc ja poprosiłem Renia o projekt. To, że się nie odzywam w temacie nie znaczy, że temat ucichł. Jak będę coś więcej wiedział to Was powiadomię - nie ma się o co martwić :good: