Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przy garach tylko zakupy na chrzciny zwoziłem itd.

Poza tym moja Córka jest dla mnie najważniejsza!! [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 16:38_________________________________________________http://www.chamsko.pl/1743/wisienkiP

przyznać się kto to?? :polew:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moja Madzia :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

szukam auta, moze ktos cos wie o aucie na sprzedaz, najlepiej z pewnego źródła..... cena tak do 14tys ale zeby auto juz bylo do jazdy, klima/wspomaganie/4 dzwi/jakas tam elektryka to musi byc..... nie koniecznie disel.... bardziej bym szedl w strone ok 100km benzyny.... myslalem o jakims gofie IV, moze polowka, widzialem pare fajnych mercedesow a-klas.... ale jak troche poczytalem to..... kazde auto cos ma zyebane.....

Opublikowano

szukam auta, moze ktos cos wie o aucie na sprzedaz, najlepiej z pewnego źródła..... cena tak do 14tys ale zeby auto juz bylo do jazdy, klima/wspomaganie/4 dzwi/jakas tam elektryka to musi byc..... nie koniecznie disel.... bardziej bym szedl w strone ok 100km benzyny.... myslalem o jakims gofie IV, moze polowka, widzialem pare fajnych mercedesow a-klas.... ale jak troche poczytalem to..... kazde auto cos ma zyebane.....

zapytam kolegi bo ma a-klasę '98 rok produkcji 170CDI ogólnie strasznie zadbany i mało jeżdżony do pracy robił 1 kilometr w dwie strony :polew: roczny przejazd około 5000km jutro będę coś wiedział po pracy

Opublikowano

zapytam kolegi bo ma a-klasę '98 rok produkcji 170CDI ogólnie strasznie zadbany i mało jeżdżony do pracy robił 1 kilometr w dwie strony :polew: roczny przejazd około 5000km jutro będę coś wiedział po pracy

oki czekam na info

Opublikowano

Nadszedł taki czas w życiu naszego kolegi... takie zdarzenie... [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 21:47_________________________________________________iż aczkolwiek rzecz biorąc... Grzechu w końcu kupił wymarzoną BMW 735 :slina: :slina: full wypas :slina: :slina: miałem okazję być przy zakupie i przejechać sie tym potworkiem :kox: :kox: Gratuluje zakupu i niech ci służy :good:

Opublikowano

no to niech mu służy :good: jaki rocznik?

Opublikowano

2001 z tego co pamiętam,mega wypas tv,webasto skóry długo by wymieniać :slina: :slina: :slina: i ta moc :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

:hi:

koledze ostatni A4 zajeb..., mam nadzieje że nie ma tu jakiegoś desperata napalonego na Audi A4 :polew:

pozdrowionka dla wszystkich, dawno niektórych audi maniaków nie widziałem :gwizdanie:

myslę sie pojawić niebawem :mysli:

pozdro dla wszystkich :>

Opublikowano

No to w takim razie czekamy a Grzes sie pochwali tym nabytkiem, a co z RS4 :>

Opublikowano

No to w takim razie czekamy a Grzes sie pochwali tym nabytkiem, a co z RS4 :>

Plany szybko się zmieniają :polew:

Opublikowano

:siema:

No ładnie się prezentuje Grześ :) Ważne że Ci się podoba i niech się sprawuje

Opublikowano

Siemanko :kawa: