Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:siema:

Przecież to RS w wersji Q :kox:

Opublikowano

też mi nowość moje B5 też tak stoi :polew:

Opublikowano

Ty mi lepiej te szesnastki sprezedaj bo mnie wstrzymujesz z modami :wink:

Opublikowano

przyczepke budujesz ze 16 potrzebujesz? czy dla dziecka zeby dodatkowe kołeczka do rowerka zalozyc zeby sie nie przewracal?

Opublikowano

do zimy jeszcze trochę czasu jest :wink: zapomniałem, ale miałem Ci przypomnieć o naklejkach :decayed:

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

ma ktoś rodzinę w stanach? :decayed: znalazłem coś ciekawego na "jebaju"

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2000-CALIFORNIA-Audi-A4-2-8-Quattro-AWD-AVANT-WAGON-/110872266626?pt=US_Cars_Trucks&hash=item19d0808782#v4-41 :kox:

klapa...:slina:

Opublikowano

do zimy jeszcze trochę czasu jest :wink: zapomniałem, ale miałem Ci przypomnieć o naklejkach :decayed:

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

ma ktoś rodzinę w stanach? :decayed: znalazłem coś ciekawego na "jebaju"

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2000-CALIFORNIA-Audi-A4-2-8-Quattro-AWD-AVANT-WAGON-/110872266626?pt=US_Cars_Trucks&hash=item19d0808782#v4-41 :kox:

klapa...:slina:

ale śliczna :slina:

Opublikowano

gdybym miał wolne 5900$ do zamrożenia na 2 lata plus transport to chyba bym się poświęcił.. a tak w ogóle to dziwnie to trochę wygląda ta amerykanka, zderzak przedlift z halogenami, w tunelu capcolder, ale za to ta dupka i lampy przednie...:slina:

swoją drogą :naughty:

http://www.ebay.com/itm/USA-99-01-AUDI-A4-S4-B5-REPLACEMENT-HID-D2S-HEADLIGHTS-LEFT-RIGHT-PAIR-/120907199638?fits=Make:Audi|Model:A4&hash=item1c26a17496&item=120907199638&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr

Opublikowano

bez wielkiego rezania

Opublikowano

Dzieńdoberek :kawa:

---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 07:29 ----------

[edit]

Ale nuda tutaj....

2v1b72u.gif

Opublikowano
:siema: Reniu jak widzę wybrałeś kolejny obrazek przedstawiający naszą aktywność :polew:
Opublikowano
:sarcastic:
Opublikowano

:bry:

temat będę ogarniał w piątek, kumpel z pracy ma to ogarnąć.. a dziś trochę pokodowałem na lapku mojej mamy bo ma Win XP :naughty:

i co ciekawego zakodowałeś Jędrek...chwal się tu

w sumie nic wielkiego.. jak do tej pory to poziom naładowania akumulatora i obniżanie się prawego lusterka przy wrzucaniu wstecznego.. chciałem też zmienić logo na MMI, ale nie mogłem coś znaleźć kilku opcji :kwasny: dziś/jutro popróbuję dalej..

Opublikowano
gdybym miał wolne 5900$ do zamrożenia na 2 lata plus transport to chyba bym się poświęcił.. a tak w ogóle to dziwnie to trochę wygląda ta amerykanka, zderzak przedlift z halogenami, w tunelu capcolder, ale za to ta dupka i lampy przednie...:slina:

swoją drogą :naughty:

http://www.ebay.com/itm/USA-99-01-AUDI-A4-S4-B5-REPLACEMENT-HID-D2S-HEADLIGHTS-LEFT-RIGHT-PAIR-/120907199638?fits=Make:Audi|Model:A4&hash=item1c26a17496&item=120907199638&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr

hameryki się zachciało? :D

łeeee fujjj hahaha

Opublikowano

ale napier*dala :kox::kox::kox:

Opublikowano
ale napier*dala :kox::kox::kox:

nic nie mów ja widzę ze swojego pokoju co się w kierunku Wisły dzieje, a mało tego wzdłuż mojej działki biegnie linia wysokiego napięcia, budzika nie trzeba :kox:

---------- Post dopisany 12-05-2012 at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany 11-05-2012 at 22:03 ----------

Opublikowano
Opublikowano

:bry:

jakiś spocik w ten weekend? :whistling:

Opublikowano

ja na tak :kox: