Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

gdzie to jeszcze nie wiem, o której..? hmm.. może by się udało ok 15-16? z tego co mi Andrzej mówił to u mnie mają być w okolicach 12-13

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

gdzie to jeszcze nie wiem, o której..? hmm.. może by się udało ok 15-16? z tego co mi Andrzej mówił to u mnie mają być w okolicach 12-13

Kurna trochę wcześnie :kwasny: przed 16 to ja jestem dopiero w domu...

Opublikowano

nie wiem jak długo będą w Bydgoszczy więc napisałem orientacyjnie.. jak coś się wyjaśni to do Ciebie zadzwonię, wyślę smsa albo napiszę tutaj :decayed:

Opublikowano

Git :good:

Opublikowano

Jedrek, jesli mozesz to daj mi tez znac na kom, moze uda mi sie wyrwac z pracy na spot...

Opublikowano

Na razie jest przymusowy postój.......Andrzej bez kawy i papierosa dalej ani rusz nie da rady.....jakiś szybki obiadek i dalej w trase ....zostało jakieś 100km...więc parę minut jeszcze zejdzie...tym bardziej ,że ma cegłówkę pod prawym pedałem to sami rozumiecie :decayed::decayed::decayed:....po ostatniej korekcie na nowej suszarce Aligator sam mu to zainstalował by nie nabroił :grin:

Do zobaczyska :hi:

Opublikowano
:grin:
Opublikowano

hehe.....spalanie 4,72 jest git....na podwieczorek będziem :decayed::wink:

Opublikowano

Czołem!

Nie pracowałeś przypadkiem w GT w Toruniu? :)

Witam po długiej nieobecności na tym forum.Zmieniłem pracę i od jakiegoś czasu już jestem popołudniami w domu.Poprzednia praca to wycieczki zagraniczne,nieobecność w domu itd.Zresztą dopiero dziś odzyskałem hasło,moja wina,mam za dużo założonych kont pocztowych i nie wiedziałem na jakim zalogowany jestem tu.Rozmawiałem z Damianem z Torunia,dziś z Pawłem z Bysi na fonie , czasem z Krzysiem i mam czasem kontakt z Dropsonem w mojej pracy.Pozdrawiam znajomych z forum i z dawnych spocików.Zawitam jeżeli pozwolicie kiedyś jak będzie cieplej ,na jakiś spocik.
Opublikowano

no to chłopaki pewnie wpadają przelotem w drodze do Bartka :decayed:

Opublikowano

no to chłopaki pewnie wpadają przelotem w drodze do Bartka :decayed:

Bartka nie ma ,a Gosia na zakupach jest z tego co dzwoniliśmy do niej :thumbdown:

---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ----------

:decayed:

Opublikowano

Artur i Andrzej już pojechali. jeszcze raz dzięki za wizytę! :hi:

Opublikowano

Czyli spota nie było?

Opublikowano

nie było, Winczako tylko do mnie jeszcze podjechał przy okazji bo był w Bydgoszczy

Opublikowano
Artur i Andrzej już pojechali. jeszcze raz dzięki za wizytę! :hi:

No powiem Ci Pane ,że zawartość garażu :kox: , furmanka od winczako :jerk: ,odejścia masakryczne :slina:

Dzięki bardzo za gościnę :hi:

Opublikowano

tak w ogóle to Newman dzisiaj namierzony na Fordońskiej pomiędzy 11, a 12. jechałem Miniakiem, ale pewnie mnie nie widziałeś :decayed:

Opublikowano

Siemanko...

Mieliśmy się zameldować ....no więc ja już w domu ,a Andrzej za jakieś 15 min też będzie.....dzięki Jędruś raz jeszcze :wink:

Opublikowano

dobrze, że dotarliście cali i zdrowi, to ja dziękuję za odwiedziny! :hi: