Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kto w Toruniu jeździ czarnym/granatowym B6 Avant, S-line, z tyłu czarne szybki, bez xenonu. rejestracja CT ****G, z przodu na pewno ramki klubowe, jechało to auto za mną na Łódzkiej jakąś godzinę temu :wink:

:bry:

wczoraj na Gagarina w Toruniu stała czarna B5 w sedanie z klubowymi ramkami na warszawskich numerach a dziś pod blokiem Kempesa i Dobisa widziałem srebrne B5 Avant z naklejkami klubowymi, szkoda tylko że wchodząc po kilku dniach na forum doszła jedna strona kapeluszy..:facepalm:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cze

Srebrne B5 w Avancie stoi tutaj cały czas - sąsiad. Zresztą chyba jest zarejestrowany na forum :wink:

Opublikowano
Cze

Srebrne B5 w Avancie stoi tutaj cały czas - sąsiad. Zresztą chyba jest zarejestrowany na forum :wink:

zarejestrowany to może i jest, ale ani razu chyba się jeszcze nie udzielił, a widać że jakiś pomysł na auto ma bo zwraca na siebie uwagę...ostatnio rozmawiałem ze znajomym i powiedział w prost, że jak ma jakieś auto na sprzedaż to loguje się na konto danej marki bądź modelu i kupuje wlepy klubowe tylko po to żeby auto w lepszej cenie sprzedać :facepalm:

Opublikowano
Cze

zarejestrowany to może i jest, ale ani razu chyba się jeszcze nie udzielił, a widać że jakiś pomysł na auto ma bo zwraca na siebie uwagę...ostatnio rozmawiałem ze znajomym i powiedział w prost, że jak ma jakieś auto na sprzedaż to loguje się na konto danej marki bądź modelu i kupuje wlepy klubowe tylko po to żeby auto w lepszej cenie sprzedać :facepalm:

hyhyłłł hhhłłłłłłłłyyyttt matertindodi

---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ----------

ja tam przed sprzedażą mam zamiar ramki zmienić na zwykłe

Opublikowano

a ja nie mam ramek klubowych...................chce ktos kupic?

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Dropsone nowy nick? :decayed:

Opublikowano

kiedy spota robimy?

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ----------

dobis1 czytałeś? Świecie: Motocyklista zginął pod Nowem. Zderzył się z ciężarówką - 30 maja 2013 - zdjęcie nr 1 :facepalm:

Opublikowano

a no....

Opublikowano
kiedy spota robimy?

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ----------

dobis1 czytałeś? Świecie: Motocyklista zginął pod Nowem. Zderzył się z ciężarówką - 30 maja 2013 - zdjęcie nr 1 :facepalm:

kierowcy samochodów też giną ale tego tak się nie nagłaśnia :thumbdown:

wiadomo że skutki zderzenia moto z tirem są oczywiste lecz zginąć każdy z nas może codziennie nawet w domu....

Opublikowano
:hi: mam ostatnio taki jakiś dziwny problem ze czasem jak wciskam gaz to slychac takie puste pukanie gdzies jakby po prawej stronie. puszczam gaz i cisza...może ktoś wie co to może byc?
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

256d7d2e1418cc10.jpg

brudna koza na pastwisku :grin:

Opublikowano

:siema:

Wiśnia byłeś na fotach w lesie koło mnie :decayed:

Opublikowano

ktos moze chetny dzisiaj na umk/plaza w toruniu?

Opublikowano

Wiśnia byłeś na fotach w lesie koło mnie :decayed:

jep :grin:

---------- Post dopisany at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ----------

na zachemie sobie sesję zrobie w poniedziałek :naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

jbc to zajmuje się fotografią i grafiką więc śmiało możecie walić o zdjęcia :)

Opublikowano