Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
widze ze straszna bida sie zrobila ze spotami :/ moze dlatego ze okres wakacji....

szczerze osobiście wole jechać sobie w piątek do Torunia lub w sobotę do Bydgoszczy niż czatować na nasz spot z regionu, na który i tak przyjadą max 3 auta...

Mi te soboty za cholerę nie pasują bo wtedy najczęściej jakaś impreza jest..

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:siema::siema::siema:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ----------

zapomniałem pisać! w Bydgoszczy pojawił się kolejny nieoznakowany radiowóz.. granatowy Peugeot 406, przed liftingiem - wczoraj widziałem jak jeździli i zatrzymali jakiegoś gościa na Fordońskiej :thumbdown: blach niestety nie zauważyłem bo jechałem w drugą stronę :kwasny:

Opublikowano

Jeden sie rozwalił to musieli uzupełnić braki ?

Dzięki za info bo co jakiś czas bywam w Fordonie :)

Opublikowano

jak zamek ?? :decayed:

Opublikowano

nadal się nie otwiera :beksa: i potrzebuje pomocy bo jak tak dalej będzie to zostaje bez zapasówki gaśnicy i trójkąta no i na pewno przy kontroli mogą mi za to mandat dać czy nie ??

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

no i wkurza mnie to że nie mogę go otworzyć jak robię zakupy :decayed:

Opublikowano

skoro sobie nie zajrzą....to nie będą mieli podstaw by Ci nie wierzyć ,że nie masz :decayed:

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

nadal się nie otwiera :beksa: i potrzebuje pomocy bo jak tak dalej będzie to zostaje bez zapasówki gaśnicy i trójkąta no i na pewno przy kontroli mogą mi za to mandat dać czy nie ??

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

czyli ...................................problem tkwi w zupełnie czymś innym :polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

ale mogą pomyśleć że coś przemycam :grin:

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------

no niby w czym heheh

Opublikowano
skoro sobie nie zajrzą....to nie będą mieli podstaw by Ci nie wierzyć ,że nie masz :decayed:

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

czyli ...................................problem tkwi w zupełnie czymś innym :polew::polew::polew::polew::polew:

pozwoliłem sobie zwrócić Twą uwagę na tekst raz jeszcze :grin:

Opublikowano

domyslilam sie ze chodzi oto ale ja robie bardzo male zakupy :grin::grin:

Opublikowano

jasne...........przekonałaś mnie tym jednym zdaniem :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
jasne...........przekonałaś mnie tym jednym zdaniem :polew::polew::polew::polew:

jak najbardziej prawdziwe :grin:

a wiec jaka moze byc tego przyczyna ze sie nie otwiera

Opublikowano

pompkę słychać ,że pracuje ?? kluczykiem jak w zamku kręcisz to coś daje...?? w tym czasie lapka w środku przygasa ,czy bez reakcji ??

Opublikowano
pompkę słychać ,że pracuje ?? kluczykiem jak w zamku kręcisz to coś daje...?? w tym czasie lapka w środku przygasa ,czy bez reakcji ??

popka pracuje kluczyk nic nie daje

Opublikowano

trza włamywacza wynająć...:decayed:........potem rozebrać zamek :grin:

Opublikowano

masz kanape rozkladana zeby wejsc do bagaznika? jak cos to rozyebcie wygluszke jak nie bedzie mozna jej zdjac, mam taka w dobrym stanie w garazu to mozesz zabrac...

Opublikowano
Opublikowano