hary Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=122663904 Czy warto to kupić? Wszystko pięknie jest napisane...super jakość! super cena! zmniejsz zuzyciepaliwa!?! Czy to nie jakiś czasami bubel?
arek2642 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 WYCISZA PRACę SILNIKA SAMOCHODU - :mrgreen: PODNOSI MOMENT OBROTOWY NAWET O 17 % - :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zaraz pęknę ze śmiechu :mrgreen:
ciku Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Strumkata mozesz sobie zamontowac ... ale jedyne co zyskasz to to ze zostanie ci kasa za zakup nowego katalizatora. 17% wzrostu mocy No tak... wystarczyloby zainwestowac 45pln i od razu z samochodu F1 by bylo :razz:
Wihajster Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 PODNOSI MOMENT OBROTOWY NAWET O 17 % ale zes sie mnie rozbawił :mrgreen:
arek2642 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 arek2642 napisał/a: PODNOSI MOMENT OBROTOWY NAWET O 17 % ale zes sie mnie rozbawił :lol: :mrgreen: Nie ja to wymyśliłem tylko autor aukcji na allegro - sam z tego brechtam
wiki Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 pany nie brechtajcie bo wygląda to lepiej niż rurka wspawana no i na przegladach bez problemu :neutral: no chyba że emisję spalin zbadają, myśle że to osiągów za bardzo nie poprawi ale też chyba nie pogorszy no cena super tylko z czego to jest :?: żeby po zimie coś jeszcze z tego było
hary Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Dlatego sie nad tym zastanawiałem,bo ja nie mam katalizatora i w sumie moje auto dużo pali.
arek2642 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Porównaj spalanie z innymi użytkownikami forum, taki temat już jest. Jeżeli stwierdzisz, że pali więcej to trzeba VAGa zapiąć i wyjdzie czemu tak jest. Może wcześniejszy właściciel podkręcił dawkę paliwa, żeby mieć lepsze osiągi, może opony są większe, może wtryskiwacze leją za dużo, ale bez VAGa to tylko wróżenie
Gość rob Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 zamawiam dwie sztuki, 17% wzrostu mocy x 2 :lol:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 ehhh...zwykla rurka kwasowka i jest cacus :mrgreen: a na przegladach to nie slyszalem zeby wogole na to zwracali uwage (a tak naprawde to zaden kat po 100k km juz nie dziala)
Pikuś Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 a tak naprawde to zaden kat po 100k km juz nie dziala Murzyn, jestes pewien tego :?: :?: Z tego co mi sie wydaje (chociaz reki nie dam za to) to u mnie od nowosci nie byl wymieniany, a przy przebiegu 240 tys. na przegladzie w niemcowni przeszedl test spalin.
Gość Murzyn Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Pikuś, pewnien na 99,9% ....sa te normy euro 1,2,3,4...moze nawet juz 5 wprowadzili ale nie wiem i auto ma spelniac minimum ktoras z tych norm(inaczej diel inaczej benzynka) i nawet bez kata nie jest to problem
Rekomendowane odpowiedzi