Skocz do zawartości
IGNOROWANY

STRUMIENICA - KATALIZATOR AWG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WYCISZA PRACę SILNIKA SAMOCHODU - :mrgreen:

PODNOSI MOMENT OBROTOWY NAWET O 17 % - :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaraz pęknę ze śmiechu :mrgreen:

Opublikowano

Strumkata mozesz sobie zamontowac ... ale jedyne co zyskasz to to ze zostanie ci kasa za zakup nowego katalizatora.

17% wzrostu mocy :lol::lol::lol:

No tak... wystarczyloby zainwestowac 45pln i od razu z samochodu F1 by bylo :razz:

Opublikowano
PODNOSI MOMENT OBROTOWY NAWET O 17 %

ale zes sie mnie rozbawił :lol::lol: :mrgreen:

Opublikowano
arek2642 napisał/a:

PODNOSI MOMENT OBROTOWY NAWET O 17 %

ale zes sie mnie rozbawił :lol: :lol: :mrgreen:

Nie ja to wymyśliłem tylko autor aukcji na allegro - sam z tego brechtam :grin:

Opublikowano

pany nie brechtajcie bo wygląda to lepiej niż rurka wspawana no i na przegladach bez problemu :neutral: no chyba że emisję spalin zbadają, myśle że to osiągów za bardzo nie poprawi ale też chyba nie pogorszy no cena super tylko z czego to jest :?: żeby po zimie coś jeszcze z tego było :wink:

Opublikowano

Porównaj spalanie z innymi użytkownikami forum, taki temat już jest. Jeżeli stwierdzisz, że pali więcej to trzeba VAGa zapiąć i wyjdzie czemu tak jest. Może wcześniejszy właściciel podkręcił dawkę paliwa, żeby mieć lepsze osiągi, może opony są większe, może wtryskiwacze leją za dużo, ale bez VAGa to tylko wróżenie :cool:

Opublikowano

ehhh...zwykla rurka kwasowka i jest cacus :mrgreen: a na przegladach to nie slyszalem zeby wogole na to zwracali uwage (a tak naprawde to zaden kat po 100k km juz nie dziala)

Opublikowano
a tak naprawde to zaden kat po 100k km juz nie dziala

Murzyn, jestes pewien tego :?: :?:

Z tego co mi sie wydaje (chociaz reki nie dam za to) to u mnie od nowosci nie byl wymieniany, a przy przebiegu 240 tys. na przegladzie w niemcowni przeszedl test spalin.

Opublikowano

Pikuś, pewnien na 99,9% ....sa te normy euro 1,2,3,4...moze nawet juz 5 wprowadzili ale nie wiem i auto ma spelniac minimum ktoras z tych norm(inaczej diel inaczej benzynka) i nawet bez kata nie jest to problem