pontek1201 Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 witam. wiem ze ten temat byl juz zalozony ale nic co tam pisaliscie nie pomaga sprawa jest tego typu. mam a4 95 rok i zbiera mi sie woda w nogach pasazera za kierowca... wiec: wyczyscilem i zasylikonowalem ECU linke od klapy tez zayslikonowalem (tzn otwor) wyczyscilem odplyw szyberdachu podnioslem do gory w celu sprawdzenia czy nie ma dziury w podlodze sprwadzalem czy nie mam przegnitych progow sprawdzalem czy to nie plyn NIE (czysta woda bezwonna) i dalej nic prosze o pomoc
mcm Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 może korek w podwoziu któryś wypadł i przepuszcza z podwozia, wjedz na kanał lub podnośnik i obejrzyj dokładnie spód auta w miejscu gdzie sie zbiera woda
pontek1201 Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Opublikowano 22 Listopada 2007 dzieki kolego heh juz drugi raz mi pomagasz bo juz pytalem Cie o zawieche na gg pozdro
czaki22 Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 miedzy obudową sterownika silnika a podszybiem, mi tak sączyo minimalnie
Doman13 Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 zaobserwuj kiedy masz wodę w środku, czy po postoju czy po jeździe. Czytając co zrobiłeś to podejrzewam tak jak mcm00, korek w podłodze. Przez ten korek naprade potrafi napryskać do środka. Normalnie to ten korek ciężko zauważyć od spodu.
pontek1201 Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 kurna wjechalem na kanal zeby zobaczyc ale wydaje mi sie ze wszystko jest na miejscu a woda dostaje sie po jedzie po morkej nawierzchni
mcm Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 a może masz składaka i jest kiepsko pospawany
Doman13 Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 woda dostaje sie po jedzie po morkej nawierzchni Odpowiedziałeś sobie sam na swoje pytanie. Woda Ci pryska do środka od dołu, żeby zlokalizować proponuje podnieść podłogę, (i tak powinieneś to zrobić żeby ją wysuszyć, póki nie zaczęła śmierdzieć. Jak podniesiesz to wszystko będzie widoczne jak na dłoni.
pontek1201 Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 wlasnie podnioslem i nic nie wiadac :/ wszystko w jaknajlepszym porzadku mcm00 nie to nie skladak
Gość cloo Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 u mnie na szczescie byla to linka od podnoszenia maski, ale kolega to wykluczyl. Rozmawialem niedawno z kolega, ktory co prawda nie w audi ale mial przeciek w VW przez drzwi, tzn po biciu auta jak mu to ktos skladal to nie dal maty do srodka do drzwi i podczas jazdy woda splywajaca dostawala sie do srodka auta. Pozdrawiam
kula2208 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam. wiem że temat jest stary ale może ktoś pomoże. mam ten sam problem ale u mnie brakuje tej zaślepki w podwoziu i nie mogę jej nigdzie znaleźć. jak to się fachowo nazywa?? o co pytać i gdzie szukać?
Rekomendowane odpowiedzi