Opublikowano 8 Lutego 201115 l Witam kiedyś były takie fotki z wymiarami, jaką wyciąć dziurę żeby zamontować podłokietnik. Pilnie potrzebuję a odnaleźć nie moge dzieki
Opublikowano 8 Lutego 201115 l Na pewno sobie poradzisz Aby wykonać wycięcie na środkowy podłokietnik, należy wyciąć konsolę środkową jak na tym rysunku Linia kreskowa w przypadku wymiaru B jest linią pomocniczą. Wycięcie ma długość 64 mm. A - 9 mm B - 5 mm C - 39 mm D - 31 mm E - 15 mm F - 16 mm G - 9 mm H - 43 mm
Opublikowano 13 Lutego 201115 l Witam! A może ktoś mi podpowie jak zdemontować podłokietnik? Ponieważ chcę założyć nowy bo ten który jest w samochodzie spada na dół jak sie oprze na nim rękę. Czekam na wiadomość. Pozdrawiam wszystkich!
Opublikowano 13 Lutego 201115 l wyjmujesz popielniczkę z tyłu i wtedy możesz dostać się do śruby. zgadza sie masz tam trzy sruby , ktore trzymaja lape podlokietnika
Opublikowano 13 Lutego 201115 l Zgadza się to co piszecie, że z tyłu po wyjęciu popielniczki są śruby (ale u mnie są tylko dwie które można odkręcić) a z przodu jest trzecia śruba do której nie ma dostępu aby ją wykręcić. Co mi doradzacie? Jak to zrobić? Dziękuję za pomoc!
Opublikowano 13 Lutego 201115 l Ta srube z przodu sproboj wyciagnac welurowa wkladke w schowku tunelu i tamtedy dostac sie kluczem nasadowym chyba 13-tka
Opublikowano 14 Lutego 201115 l Dziękuję Wam bardzo za pomoc. Spróbuję tak zrobić jak mi doradzacie - może mi się uda zdemontować ten podłokietnik?!
Opublikowano 13 Kwietnia 201115 l Koledzy, czy te wymiary które są podane w tym wątku są takie same do modelu B6.
Opublikowano 13 Kwietnia 201115 l Koledzy, czy te wymiary które są podane w tym wątku są takie same do modelu B6. Sa te same