?udi Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam koledzy zakupiłem Audi A4 model b5 2,5 Tdi z manualna 6-biegową skrzynia biegów, lecz w aucie nie ma silnika, ja natomiast chce wstawic silnik 1,9Tdi 110Km i moze ktos mi powie czy taka 6 biegowa skrzynia bedzie współdziałac z silnikiem 1,9Tdi ??? prosiłbym was o pomoc
MARCIN607 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 odpowiedzi nie znam ale może wsadż AVF albo AWX jak już masz nowy silnik wkładać :gwizdanie:
?udi Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 tak tylko że mam w tym aucie skrzynie 6 biegowa i jesli miala by działac to nie miałbym nic przeciw oraz nie musiał bym kupowac innej skrzyni
SotoM Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 99% bedzie pasowac. np do AFN zakłada sie 6 z V6 TDI - tylko śruby łączace silnik ze skrzynia trzeba bedzie wkładac w otwory te sasiadujace obok
?udi Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Tak dzis się trochę dowiedziałem i pasowac bedzie ale do tdi 110Km to trochę się biegami ponoc namacham i gdy auto wyczuje lekką górkę to bedzie czuło
Rekomendowane odpowiedzi