Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Wskaźnik paliwa - szaleje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

sytuacja przedstawia sie tak :

Jade se samochodem przejechalem iles km i wiedzialem ze w zbiorniku mam jeszcze minimum 10 l paliwa nawet moze wiecej ... nagle patrze zapala sie rezerwa <szok> mysle spoko ok dojade i dotankuje ale dalej jadac wskazowka opadla nizej niz 0 :D pojechalem dotankowalem i wskazowka wskazywala normalnie tyle ile powinno byc czyli gdzies ok . 1/4 zbiornika se pomyslalem ze jakies jaja i juz nie bedzie tego ale ... stanolem na swiatlach i patrze jak w ok. 0.5 sek spada calkowicie do 0 ale rezerwa sie jnie zapalila po ok 3 km stan wskazowki pokazywal duzo paliwa ale zapalila sie rezerwa ocb >?:D

Wiem ze byly podobne tematy ale przewaznie w benzyniakach i nie wiem czy w moim to tak samo wyglada :PP prosilbym o szybka odpowiedz a teraz ide podlaczyc go pod kompa moze jakis blad wywalilo ;p[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 11:31_________________________________________________bledow brak :P

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega powyżej podpowiada....

Miałem coś takiego ..tylko że ja czyściłem te ścieżki benzyną extrakcyjną i szmatką i jest super...Wszystko działa i pokazuje poprawnie ...

Opublikowano
  • Autor

brak bledow dzis jechalem do roboty ok 9 km i wszystko takjakby ok :P ostatnio podlaczalem oswietlenie pod nogi podpiolem przod i tyl pod to samo moze jakies zwarcie ? chociaz watpie tube tez mam w okolicach zbiornika ;p nie wiem ... ;p

Opublikowano

u mnie pomogło odpięcie kostki i wyczyszczenie od pompy paliwa z tyłu przy zbiorniku

Opublikowano
  • Autor

heh bede cos kombinowl ale narazie dziala ok dziwne :o