Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFF] Jeden symbol w klimatroniku nie świeci ? o co chodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Moje pierwsze pytanie : gdzie znajde opisy modeli samochodów np. B5 AFF ? ponieważ jestem od niedawna użytkownikiem :audi::a4fan: i nie mam pojecia co oznaczają te skróty. To tak na marginesie.

a oto moj pierwszy problem:

na wyświetlaczu klimatronika po wciśnięciu po prawej stronie strzałki w górę powinna się wyświetlić taka sama na wyświetlaczu . a się nie wyświetla . każda inna ikonka się wyświetla tylko ta nie może to jest tak jak z klimatyzacją że jak jest zimno to snieżynka się nie świeci. Aha jak kupiłem autko ok 2 tyg temu to jak wciskąłem wszystko to się świeciła a teraz już niestety nie. heh.

2 problemik to jak nastawie nadmuch tylko na przednie wyloty czyli symbol takie jakby H z kratką po prawej stronie klimkatronika mam nadzijee że wszyskto dobrze rozumiem to wszystko fajnie się nastawia ale podmuch jest bardzo słaby z przednich wlotów nawet jak moc nastawie na max słychać szum powietrza ale przez wloty wylatuje mała a szczególnie przez te środkowe bo te przy drzwiach troszke więcej . Jest wrażenie jakby te powietrze gdzieś uciekało bokiem . Może są jakieś filtry tuż za kratkami któe są zabite i coś blokuje wylot. ??

Prosze o jakiekolwiek sugestie.

Co do wyświetlaczaa klimatornka to jakby byla spalona żaróweczka to nieświeciłyby inne ikonki a przecież reszta się świeci.

pozdrawiam wszysktich a tak ogólnie to :audi::a4fan: jeździ się zaje...... :thumbup:

Opublikowano

Ad2. Zmień filtr kabinowy.

Opublikowano
  • Autor

Witam ponownie

filtr kabinowy wymienilem ok 5 dni temu wiec jest wszystko nowe.

wczoraj jak wracalem z pracy do domu to zapalila mi sie ta kontrolka po wcisnieciu strzałki w górę więc bylo wszystko ok miejmy nadzieje ze już zawsze będzie ok.

Jeszcze ppytanko do nawiewu centralnego jak jest u was ? Jeżeli właćzycie nawiew tylko centralny i moc na maks to mocno wam dmuch z tych nawiewuw czy tak wmiare delikatnie ??

pozdrawiam wszystkich