Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Porysowany climatronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym nieco odświeżyć wnętrze auta jak najmniejszym kosztem. Na pierwszy ogień idzie panel climatrinica, który jest cały porysowany:

7fe9a1e0db2c4d10m.jpg

Ktoś kiedyś czyścił/malował?

Opublikowano

Tak można pomalować :wink4: Na forum było już o tym poszukaj :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Ok, dzięki. ;)[br]Dopisany: 22 Luty 2011, 13:37_________________________________________________Farba Boll - tyle się dowiedziałem.

Opublikowano

No to nie pozostaje Ci nic innego jak kupić farbę i jazda. No chyba, że chcesz obkleić czymś a la carbon, aluminium...

Opublikowano

Znam ten widok :kwasny: ale przygotuj się na dużo pracy przy demontażu panelu :tongue4:czytałem na forum o zdejmowaniu tego panelu ... jak chcesz to ci poszukam całego schematu demontażu

Opublikowano
  • Autor

Jeśli byś był tak miły, bo mi to coś nie idzie (szukanie). Swoją drogą widziałem dziś ten panel na allegro za 50zł, był w całkiem niezłym stanie. Zastanawiam się, czy to nie będzie lepsze, niż malowanie farbą, która i tak pewnie po jakimś czasie nie będzie tak fajnie wyglądać.

Opublikowano

i co będziesz robił ;

-oklejał

- malował

czy wymieniał

Opublikowano
  • Autor

Póki co to śledzę allegro, może jakieś w dobrym stanie się trafią. A jeśli nie, to będę myślał nad czymś oryginalnym, oczywiście całe wnętrze bym robił w takim przypadku, ale to by się wiązało z dodatkowymi kosztami. Nie wiem, póki co będę myślał i zajmował się mechaniką. ;)

Opublikowano

kup podkład do plastiku, czarny mat i bezbarwny w spreju i do roboty ... :kox:

Opublikowano

Znam ten widok :kwasny: ale przygotuj się na dużo pracy przy demontażu panelu :tongue4:czytałem na forum o zdejmowaniu tego panelu ... jak chcesz to ci poszukam całego schematu demontażu

Zdjąć panel który jest w około radia i klimatronika to dosłownie 10 minut. :hi:

Opublikowano

10 min ?:shocked:... to mi zajmuje wyjecie panelu,włożenie,wypalenie papierosa i wypicie kawy a wyjecie ramki to ok. 30 sek.

Opublikowano

jak wy to robicie bo mnie to ciekawi

Opublikowano

ale co bo duzo pracy to jest w pracy?

Opublikowano

10 min ?:shocked:... to mi zajmuje wyjecie panelu,włożenie,wypalenie papierosa i wypicie kawy a wyjecie ramki to ok. 30 sek.

30 sekund :polew: u mnie jest mocowane na 6 śrub dam Ci go wyciągnąć i stawiam flache jak wykręcisz w 30 sekund :naughty: . 2 śruby dopiero się odkrywają za tymi ramkami po bokach radia ale żeby te ramki zdjąć trzeba je odkręcić od środka 4 śrubkami na krzyżak więc 10 minut dla kogoś kto to pierwszy raz robi :hi:.

Opublikowano

U kolegi barszczyna jest ori radio wiec nie ma ramek po bokach.Zostaja dwie sruby od blendy :hi:

Opublikowano
  • Autor

Swoją drogą radio zablokowane i nie wiem, jak odblokować. :embarrassed: Szukałem na necie, nie znalazłem nic. Próbowałem też różnych kombinacji przytrzymywania przycisków i ciągle tylko "SAFE". Do głowy idzie dostać. :decayed:

Opublikowano

Zawieź je do jakiegoś elektronika ja za zdjęcie z blaupunkta i żeby działał bez karty dałem 30 zł.

Opublikowano
  • Autor

Tzn ja kod z radia znam, tylko nie potrafię dojść do tego, jak go wpisać. :embarrassed: