Nowak_zg Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 4 grudnia moze ;> koniec nadsylania prac ? nie ma co dlugo czekac... kto mial zrobic ten juz zrobil
Gość Keżor Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 nie ma co dlugo czekac... kto mial zrobic ten juz zrobil dlatego ja proponuje dzisiaj , tylko o której ?? może o 19.30?bo o 20 jest U can dance
Nowak_zg Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 nie ma co dlugo czekac... kto mial zrobic ten juz zrobil dlatego ja proponuje dzisiaj , tylko o której ?? może o 19.30?bo o 20 jest U can dance ok mi tam pasuje ja juz wyslalem prace do talib`a i kopie dla murzyna Keżor ale czy przypadkiem nie bedziemy tylko my startowac bo inni nie sa teraz zalogowani i mogli nie wyslac jeszcze
sokolnh Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 uuu ja jeszcze nie zacząłem, najwyżej pozniej zrobie poza konkursem :>
talib1990 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 a może prace wysyłać bedziecie do 4 grudnia.. 5 wrzuce i głosowanie będzie do 6 .. i prezencik ktoś dostanie na mikołaja :evil:
Gość Keżor Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 ja bym wolał dziś już konkurs bo mi to w miare fajnie wyszło ale jak sokolnh nie zaczął jeszcze to możemy to przesunąć
Nowak_zg Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 ok to czekamy na sokolnh jeszcze ... i na innych niech wiecej osob probuje swoich sil ... moze odnajdziecie swoj ukryty talent talib1990 mam nadzieje ze link do mojej dostales ?
talib1990 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 talib1990 mam nadzieje ze link do mojej dostales ? dostałeś
sokolnh Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 ja dzisiaj wieczorkiem przesle swoją, w sumie jest juz prawie skonczona ale moze jeszcze tło zmienie
Gość Murzyn Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Widzialem 2 prace i jestem pod wrazeniem hyhy - kumpel mi robi malu malu, to dostanie fote jak ma wygladac po
sokolnh Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 moja praca też już poszła także mozna zrobić ankiete
Nowak_zg Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 nie widze pracy sokolnh i audia4s4 :/
Gość Keżor Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 naprawa w toku.... please wait ....[br]Dopisany: 03 Grudzień 2007, 21:21 _________________________________________________ wszystkie fotki działają ankieta zrestartowana
Gość Murzyn Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 patrzac na foty nie mpoge sie zdecydowac ale jest pewne.... na urodziny poprosze zderzak od S-ki, felunie od RS'a i grill S/RS
Nowak_zg Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Kezor i Sokolnh nie startujecie w nastepnym konkursie i tyle ... bo to nierowna walka jest .... Keżor :oklaski: za wpasowanie zderzaka od eSki i za te panienki ( masakra .... wyszlo kozak ) Sokolnh fajny german style ci wyszedl .... eh :/ po tym zdolowaniu chyba nie startuje w nastepnym konkursie
Rekomendowane odpowiedzi