Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Radio Concert + zmieniarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem radio Concert z tym ze nie wiem czy blaupunkta czy panasonica i chce dokupic zmieniarke, saj akies pewne modele ktore podejda? czytalem kilka tematow ale kazdy nie ma aktywnego linka :) dzieki z gory za info

Opublikowano

Ja mam concerta i kupilem zmieniarke matsushita i nie chce sie zlinkować z radiem :( a na radiu jest naklejka z nazwą tej samej firmy... Podobno trzeba kombinować VAGiem z jakims kodowaniem. Jak sie zrobi cieplej to bede grzebal, bo póki co sie zraziłem i mi sie nie chce.

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za link ! bo akurat z mojego miasta;D hehe :) takze jutro ja bede ogladal bo jestem aktualnie w trasie, i teraz pytanie kabelek w radiu mam rozumiec jest JEDNO wejscie mini ISO, a jak w zmieniarce?

Opublikowano

kostka do zmieniarki jest koloru niebieskiego i ją doczepia sie do żółtej i zielonej ISO, a jak jest sama zmieniarka podłaczona to niewiem :no:

Opublikowano
  • Autor

Najprawdopodobniej kupie zmieniarke z linku wyzej, radio to Concert BLAUPUNKTA napewno z bezpiecznikiem 7,5A orientuje sie ktos jaki kabel tam podejdzie dokladnie ? Link z allegro czy cos, i czy to jest tylko kabel radio zmieniarka czy cos jeszcze, i mam rozumiec ze w radiu jest specjalne wejscie pod zmieniarke czy jak? Bo nie bardzo rozumie to co napisales z tymi kostkami ISO

Opublikowano

Do tej pierwszej kostki(nr4) dopina sie jeszcze neibieska od zmieniarki i podłacza bezposrednio do radia :wink4:

32_jpg_Thumbnail1.jpg

Opublikowano
  • Autor

A jak wyglada sprawa z VAGiem co i gdzie tam trzeba pomodzic :D

Opublikowano

trzeba zmeinic kodowanie radia w pozycji radio, ale na jakie to ci nie powiem, zmieniarke miałem fabrycznie :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Ok dzieki za pomoc, poszukam gdzeis na forum albo mozek tos tutaj cos dopisze; ) po weekendzie zdam relacje co i jak z czym i gdzie ;)

Opublikowano

trzeba zmeinic kodowanie radia w pozycji radio, ale na jakie to ci nie powiem, zmieniarke miałem fabrycznie :decayed:

ostatnia cyfra kodowania powinna być 1 lub 7 jak pamiętam

Opublikowano
  • Autor

Zmieniarka z linku od kolegi wyzej niestety sprzedana, zamowilem wiec taka

http://allegro.pl/vw-audi-seat-ford-skoda-oryginalna-zmieniarka-ok-i1476341324.html

do tego sprzedajacy posiadal ORI kabel do CONCERTA i podobno wszystko dziala ! :) jak dojdzie i ogarne VAGiem wszystko zdam relacje ;)

Jak najszybciej najlatwiej najlepiej ;d poprowadzic kabel od radia do zmieniarki ? :P