HiRide Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Czy klosze wszystkich reflektorow w b6 (procz USA bo tam sa inne) sa takie same tzn bedzie pasowal ten od lampy h7 do bi xenonu ? Wydaje mi sie ze tak ale moge sie mylic
Lukaszxxx Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Powiem ci ze od lampy h7 do xenonu pasuje na 100% wiec do bixow pewnie tez
s6quattro Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Mam w rękach zwykłą soczewke i bixa i kolsze niczym się nie różnią.
wrclaguna Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Mam w rękach zwykłą soczewke i bixa i kolsze niczym się nie różnią. tez mnie to ciekawilo a sprawdz jeszcze te linie pionowe na kloszu
HiRide Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 skoro tak mowicie to kalosze zapewne sa takie same i mozna zamieniac [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 10:12_________________________________________________Mam u siebie 3 rodzaje lamp i dlatego pytam bo nie wiem czy klosz od halogenu jest pokrywany warstwa ochronna UV czy nie tak jak np bi xenon.Na kloszu h7 nie widze tej warstwy...nic sie nie mieni w sloncu
Tedi35 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 skoro tak mowicie to kalosze zapewne sa takie same i mozna zamieniac [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 10:12_________________________________________________Mam u siebie 3 rodzaje lamp i dlatego pytam bo nie wiem czy klosz od halogenu jest pokrywany warstwa ochronna UV czy nie tak jak np bi xenon.Na kloszu h7 nie widze tej warstwy...nic sie nie mieni w sloncu A czy da sie kupic nowe klosze do a4 B6 i sobie wymienic bo mam od kamykow strasznie poobijane?
wrclaguna Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Raczej nie kupisz samych kloszy tylko cale lampy . Mozesz tylko sprobowac wypolerowac je
HiRide Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 A jak spolerujesz to co jakis czas musisz znowu to zrobic bo klosz matowieje po polerce
Rekomendowane odpowiedzi