Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

lista;

1.ryba85

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

lista;

1.ryba85

2.Mike_G_A4

Opublikowano
  • Autor

zainteresowanie spotami widze wzrasta :gwizdanie:

Opublikowano

yyy to ile osob bedzie dzis??

Opublikowano
  • Autor

jak bedziesz to zobaczysz :gwizdanie:

Opublikowano

chetnie ale nie dam rady k**ewska gryba :( mnie uziemila

Opublikowano

więc nie jesteś sam bo ja mam a raczej miałem zapalenie z którym sie morduje od 10 dni ale już mi sie antybiotyk kończy. sorki że sie dziś nie pojawiłem no ale zdrówko ważniejsze za to na następnym na pewno będziemy w komplecie :naughty: napiszcie ilu was tam dzisiaj było Mike my pewnie zobaczymy sie wcześniej niż na spocie,mam na myśli hamownie w Alwerni bo też z chęcia sie wybiorę

Opublikowano
  • Autor

nie no z grypa nie ma zartów.bylismy jak zawsze Ja i Mike . :)

Opublikowano

No się nam grono powiększyło hehehe, Songo odnośnie Alwerni to chyba nici bo coś ucichł temat. A co do następnego spota to dawać termin ja proponuję 23.01.2011 miejsce to samo ale o godz 16. Czekam na propozycje. I co najważniejsze szybkiego powrotu do zdrowia dla kolegów. Ryba wielki plus za wytrwałość w spotach jakiś puchar niedługo powinni nam zrobić.

Opublikowano
  • Autor

jak sobie sami zrobimy to bedziemy miec. :gwizdanie: Mike jak dla mnie to 23 narazie odpada.

Opublikowano

ja do zdrówka pomału powracam(antybiotyk zakończyłem i to przed czasem :drunk::polew: :polew: urodziny szwagra i koniec kuracji przed czasem) to i na spota teraz sie czas znajdzie.co do daty to jeszcze ustalimy ale na razie bardziej myśle o tej alwerni. Mike coś temat ucichł a ja jutro odbieram autko po zmianie rozrzadu i całej reszty i chętnie bym sprawdził wózek. mam nadzieje że coś ruszy w tym kierunku a jeśli nie to pogadam z kumplem bo w lecie mi mówił że gdzieś w hucie jest hamownia i biorą 60zł tyle ze nie wiem czy quattro również

Opublikowano

eh szkoda, że nie wiedziałam o spocie 09.01 ale jak będzie jakiś kolejny termin to się zjawie :>

Opublikowano
  • Autor

zapraszamy serdecznie.nie dlugo bedzie wiadomo kiedy bedzie nastepny termin.na pewno nie długo. :hi:

Opublikowano

eh szkoda, że nie wiedziałam o spocie 09.01 ale jak będzie jakiś kolejny termin to się zjawie :>

hmmm :naughty: naprawdę szybciej niż myślisz :cool1: dobra ustalamy datę. :evil: :evil: :evil:

Opublikowano
  • Autor

16.01.2011.hihi :gwizdanie:

Opublikowano

godz.?

Opublikowano
  • Autor

jak zawsze 17.hihi

Opublikowano

Witam panowie jak sie zbierze trochę osób to i ja dupsko ruszę jutro, ale może na 16 ?? co wy na to bo o 2 w nocy do pracy trzeba jechać.

Opublikowano

Ja opadam jutro ale mogę być 23 na 100% :cool1:

Opublikowano
  • Autor

no i jujz jeden odpadł,trzeba po prostu ustalic znowu konkretna date.bo to z tego nic nie bedzie.ja za tydzien nie dam rady.moja propozycja to 30.01.2011do tego czasu wszyscy wyzdrowieja i moze zjawi sie wiecej osób.