Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jutro odpadam bo lece na kraków a za tydzień o ile nic się nie zmieni to jade do sosnowca więc te 2 weekendy jak dla mnie napewno odpadają :confused4:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

30.01.2010 jeżeli o mnie chodzi odpowiada weekend w środku urlopu więc sie wyrwe. i godz 17 może byc. Więc czekam na rozwój sytuacji

Opublikowano

a moze by tak w jakies dzien w tygodniu??? nie koniecznie w weekned

Opublikowano
  • Autor

ja kolego moge tylko w weekend.bo reszte dni pracuje w delegacji.a z wrocławia jechac na spota mi sie troszke nie oplaca. :gwizdanie:

Opublikowano

Jezeli o mnie chodzi to tak samo tylko w weekend w tygodniu jestem w Ciechanowie.

Opublikowano

tu nie ma co kombinować, zawsze była niedziela więc niech tak pozostanie :decayed: jak nie w styczniu to w lutym na pewno się spotkamy :naughty:

Opublikowano

V Edycja Polarków Klubowych

>> ZAPISY <<

Serdecznie Zapraszam

Opublikowano

panowie co powiecie na spota w tę niedzielę? :naughty: u mnie mała zmiana planów i ten weekend powinien byc wolny

Opublikowano

Songo ja także jestem za, może być tym razem godzina 16 ??

Opublikowano

Ja czekam na wypowiedz koleżanki iwonamis2 dal niej się dostosuje :evil: :evil: :evil: oczywisicie żart. A tak serio to czym więcej osób to tym lepiej . Więc jeśli koleżanka :evil: nie wiedziała o spocie niech się wypowie teraz :good: chyba się kojarzymy z przyciemniania szyb :cool1: więc czekam na konkretne terminy od Wszystkich i zmieniam datę :hi:

Opublikowano

Młody wal date na niedziele tylko do godziny co i jak trzeba sie dogadac jak ktoś będzie chciał przyjechać to znajdzie informacje co i jak.[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:08_________________________________________________Ryba jak ty sie czujesz z data 23.01 ??

Opublikowano

ciesze sie bardzo, że sie do mnie dostosowujesz :embarrassed:, niestety ten weekend u mnie odpada bo mam zjazd na studiach tak więc w ten weekend-Myślenice i nauka nauka i jeszcze raz nauka :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Ryba jak ty sie czujesz z data 23.01 ??

hmm.jeszcze nie wiem bo mialem jechac do tarnowa w niedziele.ale jak nie pojade to na pewno bede.jak cos to jeszcze napisze czy bede czy nie, :hi:
Opublikowano

No to może ustalmy jakąś godzine konkretną i niech Młody już pisze w opisie niech się nowi łapią.

Opublikowano

mi 16 odpowiada,pytanie tylko kto się zjawi :gwizdanie:

Opublikowano

Młody zmień termin na 23.01.2011 na godz 16 miejsce pozostaje. Poczekamy zobaczymy do 17 przecież wytrzymamy jakby co to ktoś dojedzie.

Opublikowano
  • Autor

ja jak narazie na 50%. :kwasny:

Opublikowano

Jak miałem nadzieje że w końcu wpadne na spota to w sobote jade robić hamulce do kumpla i wracam dopiero w niedziele późnym wieczorem :confused4: ....o ile alko pozwoli :polew:

Opublikowano

Kurcze piszecie mi PW :) że spot na 100% ustalony a tu pupa blada :evil: :evil: :evil: