Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym sie przejechal ciekawy jestem ile koni juz ucieklo :polew:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to dzwon umawiaj sie i w niedziele przywiez wynik nie masz daleko a 80 to spoko cena.

Opublikowano

ja również bym sie pisał więc proponuję zrobić jakąś grupówke,ustalić tylko kto i kiedy i jechać wspólnie

Opublikowano

Michał to kiedy jedziesz swoją kręcić ? może razem skoczymy :)

Opublikowano

ja moge jechac w tygodniu na ta hamownie.... songo a jak z toba???[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 14:02_________________________________________________zmiana planow nie jade :kwasny:

Opublikowano

Przemek no jak tylko znajdę chwile bo narazie to już do pracy pojechałem i tylko weeekendy wolne ale na sobotę może by się wybrał nawet na zwiady bo to tylko 40 km. Adaś a co sie stało że nie jedziesz ?

Opublikowano

no ja dziś znowu na szwaby jade ale w środe powinienem wrócić więc bedziemy myśleć co i jak ale ja na 100% sie pisze bo jak nie tam to polece gdzieś na kraków na hamownie jeśli tu nie wypali

Opublikowano
  • Autor

chłopaki chamujcie bryki/.hihi.ja na razie sie w top nie bawie. :hi:

Opublikowano

dzwonilem tam do nich strojenie na hamowni itp 700PLN :rolleyes: wiec musze jeszcze dozbierac 620PLN :gwizdanie:

Opublikowano

ale 700 zł to chyba już z chipem razem a nie samo hamowanie.

Opublikowano

no ja myślę ze wszystko razem za taką cenę :mysli:

Opublikowano

tak wszystko full dla tego nie jade na sama hamownie :) tylko dozbieram i wtedy uderze :naughty:

Opublikowano

Masz racje Adas wszystko będzie przy jednej wizycie :good:

Opublikowano

No to jak robią za 700 zł to może Przemek się tam wybierzemy bo hamować auto przed i po i 600 za chipa to wyjdzie z 800 zł to bedziesz miał taniej a pozatym do gorlic blisko a ja sobie później znajde hamownie 4x4 i zobaczymy wynik.

Opublikowano

Michał ja jestem za ,ale musimy w tygodniu jechać bo czynne jest od wtorku do piątku :mysli:

Opublikowano

No wiem wiem może mi się uda w niedługim czasie w czwartek się wyrwać z roboty to byśmy się wcześniej umówili na piątek.

Opublikowano

ok to pisz jak już będziesz wiedział na 100 % to też muszę sobie zaplanować wolne :good:

Opublikowano

Przemek właśnie dzwoniłem do kolesia 700 zł z hamownią i za 2 tygodnie w sobotę by to zrobił ty byś np. na rano do niego pojechał a ja dopiero na 12 bo wcześniej nie dam rady, ale koleś mi mówi że może maksymalnie 25 km programem podciągnąć i że nie jest możliwe żeby więcej zrobić i się zastanawiam czy nie lepiej do chłopaków co Songo u nich robił jechać bo na 25 km to szkoda mi 600 zł ( dla mnie bo bez hamowni ). A więc nie wiem pomyśl Przemek i daj znać co o tym myślisz.

Opublikowano

Możemy skoczyć w miejsce gdzie robił Songo gość spr i chłopaki polecają , więc myślę ze robotę wykona dobrze :good: a kasa chyba podobna

Opublikowano

Kasa nawet ta sama a podejrzewam że będą lepsze efekty bo te 25 km to mnie w ogóle nie satysfakcjonuje.