Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Lidlem tylko pod McDONALD w Brzesku tj. po drugiej stronie ulicy E4.

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Uuu :gwizdanie: nowe miejsce z jedzeniem :kox: :kox: :good:

Opublikowano

Zdzichu no i jak było w brzesku ??

Opublikowano

kolega troche za wcześnie przyjechał :decayed:

Opublikowano

Uuu :gwizdanie: nowe miejsce z jedzeniem :kox: :kox: :good:

i co najważniejsze pod dachem :naughty: moknąć nie trzeba :polew:

Opublikowano
  • Autor

lepiej nie pytaj.pojebały mi sie troszke godziny :polew::polew: :polew:hihi

Opublikowano

No to dałeś czadu :polew: Pamiętaj że nasz o 16

Opublikowano
  • Autor

i to mnie chyba troszke zmylilo. :wallbash: ale nawet nie mialem jak sprawdzic bo nie bylo mnie w domu. :polew:

Opublikowano

Byłeś od 16 ? fajne laski mają w tym MC? :cool1: jak 2 godz. siedziałeś to chyba sprawdziłeś :cool1:

Opublikowano
  • Autor

o 16 bylem ale na rybach bo fajne miejsce w brzesku znalazłem. :polew: :polew: haha a pod mc donaldem bylem zapatrzony na inna dzziewczyne z czarnej a6.ale pojechała szybko :( [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 19:01_________________________________________________zyjecie? :kox:

Opublikowano

zdzichu czyli rozumiem że zrobiłeś sobie podwójnego spota, najpierw sam a potem z resztą ekipy :polew: :gwizdanie:

Opublikowano

zdzichu i jak jak bylo???

Opublikowano

No to chłopaki kiedy na chipa jedziemy, ja szukam tylko chwili bo fundusze juz zgromadzone :evil:[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 19:15_________________________________________________Tomek_gti zapomniałem Ci powiedzieć wcześniej ale ty sobie płynu do wspomagania dolej bo Ci strasznie wyje.

Opublikowano
  • Autor

zdzichu czyli rozumiem że zrobiłeś sobie podwójnego spota, najpierw sam a potem z resztą ekipy :polew: :gwizdanie:

nie nie. pojechalem na ryby bo sie troche zdenerwowalem :gwizdanie: :polew: :polew: :polew::naughty: smiac to mi sie tak z tego chce ze szok. :polew: :polew: [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 21:37_________________________________________________

zdzichu i jak jak bylo???

kurcze załuj ze nie pojechałes. :polew: za***iście było :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 21:39_________________________________________________ehh to był mega spot. :gwizdanie: wiecej takich :polew:

Opublikowano

Michal gdzie chcesz jechac na tego chipa??? w gorlicach cos wykukalem robia i hamownie maja..... :gwizdanie:

Opublikowano

A hamownia jest na quattro też ? A pozatym jaka cena, ja chce jechać tam gdzie Songo robił i to już na czasie.[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 05:53_________________________________________________Panowie hamownia za 80 zł i mają 4x4 http://www.swistak.pl/a9666674,CHIPTUNING-HAMOWNIA-POMIAR-MOCY-GORLICE.html[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 05:55_________________________________________________http://www.car-servis.pl/

Opublikowano

ok a jak wygląda spr kasy ?? tak samo jak w miejscu o którym chłopaki mówili??

Opublikowano
  • Autor

Michał to chamownie w koncu znalazles?to teraz na czipa kolej.i bedziemy testowac maszyne, :hi:

Opublikowano

Michal to wlasnie znalazlem w Gorlicach o ta hamownie mi chodzilo :>

Opublikowano

No dobra ale ja odpadam na hamowanie bo tylko haldexa 4x4 zhamują a ja mam TORSEN i kicha wy jak najbardziej koleś mi w mailu potwierdził że 80 zł hamowanie i jak bedzie wiecej aut to złapiecie jakiś upust bo pytałem, a chipa to już tylko musze się tam wybrać i dogadać co i jak bo juz telefonicznie 2 razy sie umawiałem.