Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jeszcze takie pytanie Młody czy pytałeś kogoś o datę spota czy tak Ci się wymyśliło ?? Żeby nie było tak jak w zeszłym roku że dajesz datę i nawet sam sie nie pojawisz, pozatym pogoda jest za***ista w ten tydzień wszyscy się już poustawiali na niedziele to może by to zrobić jutro pod media, a kolego bronek jak się wczesniej Gorlice nie pojawiły to nie sądzę że za tydzień kogoś namówisz.

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mi to jest obojetne ale nastepnym razem nie mieszajcie..... :no:

Opublikowano

no rzeczywiście straszna zamieszanina sie nam tu porobiła ale na wszystko znajdzie sie sposób :naughty: ,wiec proponuje zrobić tak że skoro i tak praktycznie spotykamy sie co około 2 tygodnie to od tego 20.03 organizować systematycznie co 2 tygodnie spota.wiadomo że jeśli wypadnie jakieś święto czy coś to albo sie przełoży albo odczego ale to już będzie kwestia dogadania. kto bedzie miał ochote to sie zjawi a kto nie da rady bądź się mu nie bedzie chciało to się nie pojawi.zaoszczędzi to nam zamieszania i niedomówień :gwizdanie:

Opublikowano

Mike_G_A4 widze że chciałbyś tu rządzić i ustalać spoty. Data jest datą nie chcesz być nikt Cię nie zmusza. Było od początku co dwa ,trzy tygodnie i w zimie była przerwa. To że songo mnie nie widział to nie mój problem tylko jego . :naughty: Ja nie będę płakał że Cię nie widzę. Ustalane są daty ja i maku zaczęliśmy spoty i jak na razie je ustalamy chyba że są chętni na inny. A to czy jestem czy mnie nie ma to moja sprawa. Nie będę pisał głupot że chory jestem czy pożyczam samochód. :cool1:

Opublikowano

Dobra dobra już się nie będę wtrącał jak tam sobie chcesz.

Opublikowano
  • Autor

młody a moze bys tak zorganizował spot a6 klub pl :polew: nie wiem ja tego nie widze ale sprubowac mozna.jak sie zacznie mieszanie takie jak dawniej to ja nie bede jezdził na takie spoty.albo bede sobie robił swoje pod galeria.jednoosobowe. :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Serio 20 chce rozpocząć sezon :) i aby było duża liczba osób. Dlatego zapraszamy ludzi z Brzeska :evil::hi: Jest dużo czasu aby się zorganizować i być :hi:[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 21:35_________________________________________________Ty to byłeś chyba raz w życiu :cool1: i to na spocie hondy :gwizdanie:

Opublikowano

hmm no fakt to forum audi a4 :mysli:

Opublikowano

hmm no fakt to forum audi a4 :mysli:

WOW serio :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

szkoda tylko że o 16, bo ja sie nie urwę wcześniej jak 18.[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 21:38_________________________________________________Zdzichu nie martw się przyjedziemy do Ciebie tylko pisz kiedy będziesz !!!

Opublikowano

No to zmienimy godz. dawniej były o 18 i 19 :gwizdanie: tylko że w lecie po zmianie czasu :)

Opublikowano

Wiesz co to akurat 20 mi tak leży bo później 16 jak najbardziej bo kończe o 15:45 to pod media sie dowlokę akurat za 15 min. A w niedziele wyjezdzam w nocy do pracy to i długo też nie siedzę bo się trzeba wyspać przed trasą 500 km.

Opublikowano
  • Autor

Ty to byłeś chyba raz w życiu :cool1: i to na spocie hondy

tak mowisz? :polew: z tego co wiem to pod mm własnie hondziarze maja spoty w niedziele.chyba nie chcesz z nimi spotowac? :gwizdanie: :polew: :polew:

Opublikowano

Zawsze stali po lewej i nikt o to nie miał pretensji :) widać jak bywałeś :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 21:45_________________________________________________18 może być ?

Opublikowano
  • Autor

Zdzichu nie martw się przyjedziemy do Ciebie tylko pisz kiedy będziesz !!!

Michał wiesz ze ja moge byc w kazdym miejscu o kazdej poze niedzieli. :polew: ale teraz to akurat wolal bym nawet ta 18.bo na 16 bede do koscioła chodzil.[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 21:48_________________________________________________

Zawsze stali po lewej i nikt o to nie miał pretensji :) widać jak bywałeś :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 21:45_________________________________________________18 może być ?

tylko ze ja nie wiem w którym miejscu ty robiles spoty.bo nigdy cie nie widziałem.chyba ze gdzies tam z tylu za mm :polew: :polew: :polew: :polew:

moze byc 18

Opublikowano

Super Młody dzięki wielkie za tą 18.

Opublikowano
  • Autor

ale mi sie smiac chce :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

widze ze ryba ma ladna jazde :kox:

Opublikowano
  • Autor
:good::decayed: