Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

woda to mój zywioł. :polew: :polew: pozyjemy pogadamy wypijemy. :kox: hihi ja mysle ze pogoda dopisze.a jak nie to poprosimy rosjan zeby nam zawatwili słonce na tak wielka uroczystosc.(mi tylko chodzi zeby nie kombinowac.) :hi: musi byc ladnie zeby jakas fotke w koncu ładna zrobic.bo nie bede ukrywał ze ta w 1 poscie mi sie nie podoba.

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

taaa ladnie snieg na sobote zapowiadaja :polew:

Opublikowano
  • Autor

nawet nie gadaj :kwasny:

Opublikowano

no może nie śnieg ale ładnie nie mówią dlatego takie zabezpieczenie od razu z góry. co do foty to na pewno w najblizszym czasie zrobimy ładne fotki które bedzie można walnąć na stronke główną a najlepsze foty wychodza właśnie pod mm wiem bo mam ich troche z poprzednich lat a ze wiosna idzie to ze zdjęciami myśle ze w najblizszym czasie nie bedzie problemu :kox:

Opublikowano

nie bede ukrywał ze ta w 1 poscie mi sie nie podoba.

Z Tobą wszystko oki. :shocked:

Opublikowano
  • Autor

koło zamku tez jest fajne miejsce.

na rynku głównym tez jest ladnie.

a nie powiem juz o moim miejscu nad jeziorem Rożnowskim.ale tam nie wszyscy wjada(Adas25) i raczej taka grupa by nas tam nie wpuscili.

duzo jest ładnych miejsc. :gwizdanie: :hi:

Opublikowano

koło zamku tez jest fajne miejsce.

na rynku głównym tez jest ladnie.

a nie powiem juz o moim miejscu nad jeziorem Rożnowskim.ale tam nie wszyscy wjada(Adas25) i raczej taka grupa by nas tam nie wpuscili.

duzo jest ładnych miejsc. :gwizdanie: :hi:

Gdzie dokładnie ? rynek to fakt fajne miejsce :)

Opublikowano
  • Autor

Z Tobą wszystko oki.

tak tak :good: nie chodzi mi o dziewczyne.tylko ogólnie :polew:

[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 20:22_________________________________________________Gródek nad Dunajcem.

Opublikowano

A już się bałem :travolta: :travolta:

Opublikowano
  • Autor

tylko na rynek nie wiem czy mozna wjechac.

Opublikowano

Hmmm :mysli: wieczorem na 2 min. :) maku kiedyś gacie prał w fotanie i nic nie mówili tylko żeby użył proszku zamiast szarego mydła :polew:

Opublikowano
  • Autor

A już się bałem :travolta: :travolta:

:polew: ej mlody młody :kox:

jak mi siue uda namuwic kuzyna to moze kiedys przyjedzie na spota swoja a6.tez ma ładna.

Opublikowano

nie miejsce jest najważniejsze a autka grają tu pierwsze skrzypce bo co mi z widoków i 2 aut a 10 furek na szarym tle to juz mi lepiej wygląda :naughty: :naughty: :decayed:

Opublikowano

na rynek mozna wjechac bez problemu :evil:

Opublikowano
  • Autor

ale 15 aut w ladnym otoczeniu?

Opublikowano

nie no jasne że im więcej furek na fajnym widoku tym lepiej i całkiem inaczej to sie prezentuje ale jak będzie paczka nie na 1 spota ale na stałe to widoki stanowia najmniejszy problem :wink4:. spocik z grilem postaram sie zorganizować z taka miejscówa że o foto az sie będzie samo prosiło :naughty:

Opublikowano
  • Autor

własnie o tej miejscówce tez myslałem bo mowiles ze jest fajna.a na grilla powinno sie duzo osób zjawic. :naughty:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 21:11_________________________________________________

na rynek mozna wjechac bez problemu :evil:

koło fontanny tez?

Opublikowano

ryba pewnie na chwile nic sie nie stanie :) no a miejsca wybierajcie dostpne dla wszystkich :> a nie jakas jazada offroad

Opublikowano
  • Autor

ryba pewnie na chwile nic sie nie stanie :) no a miejsca wybierajcie dostpne dla wszystkich :> a nie jakas jazada offroad

Adam nic sie nie martw.ja caly czas mam ciebie na uwadze i twój niski wóz. :good::naughty:

Opublikowano

Ale co wy tak stresujecie Adama przeciez ma gwint, trzeba go tylko wczesniej poinformować i już będzie podniesie fure i na offroad gotowy.